perjantai 28. syyskuuta 2012

AIJOOOaijooaijooaijooo kuvitusta. XD;;

Oho, melkein unohdin! Olin just kattomassa, että mitä vois kuvittaa gosuun taas, ja tajusin etten ollu näyttäny mun aikaisempaa gosu-kuvitusta.


Tää oli siis gosun Haute Couture -teema-ajalle. Mua heti innostutti tää aihe, koska kaikkea fashionia on kiva piirtää, MUTTA. Haute Couture on sitä vaikeimpaa, mitä ikinä fashioniin voi keksiä. :x Nää on liian simppeleitä ja tylsiä ollakseen HC:ta, mutta yhy, mulla on ongelmia ykistyiskohtien piirtämisessä. Pitäis jaksaa joskus vain keskittyä kauan ja ottaa mallia. Tai no, tässä vaiheessa mun kyllä piti kiirehtiä (ensin oli tarkotus että olis yks kuva kaikkiin gosuihin + Suomelle vielä oma), koska Leia sano torstaina, että maanantaina olisi deadline, ja viikonloppuna me ommeltiin tietysti cospeja. No mut paremmin tää onnistu ku luulin, yritin vani tehdä jotain öö hullua. xD;

Mutta eipä muuta, kunhan jätin tän tänne. :D Kuviot on lisätty koneella, ja halusin pitää näissä kuvissa suunnittelu...m..aisennn.....? sketsisyyden, joten en tussannu näitä.

4 kommenttia:

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3