keskiviikko 15. elokuuta 2012

Rakkautta tähtäimessä? ;D

............. *tuijottaa kädet ristissä tietokoneen ruutua ja odottaa, että se pääsee yli kahden kuvan muokkauksesta aiheutuneesta vaivasta.* ... Noin. :) Nyt se taas pelittää. (UUSI KONE KIITOS!!!!)

Tiedän, että tää postaus tulee kiusaamaa muutamia blogini lukijoita ja Monstereiden ystäviä, joten pyydän jo etukäteen syvästi anteeksi ja ymmärrän tuskanne. ú_ù Taputan teitä olalle, jos satutte IRLissä kävelemään vastaan.

Eilen kävin hakemassa postista paketin, joka saapui Amerikasta. Ja tämä postaus esittelee toisen laatikosta löytyneistä nukeista, toisesta nukesta sitten myöhemmin. :D Jotenkin tässä vaiheessa jo alkaa tylsistyttää pakettien availu, ja näin ollen nuket pääsee paketeistaan aika verkkaiseen tahtiin ulos. :E Mutta tämä ja se toinen nukke kohottaa mun kokoelmaa numeroon 41, ja voi jettäss sentään, kun olisin halunnut kohottaa enemmänkin, kun BR-Lelut Saloon saapui GHOULS RULE -nuket. ;_; Mutta. EI OLE RAHAAA joten yhhähähäää täytyy kestää. Ne on ihanan näyttäviä ja itkin syvästi verta, kun jouduin jättämään ne liikkeeseen + se hinta, huhhuh. 43 euroa, vai mitä se oli. :x

MUTTA NIIN. Jotta pääsen purkaamaan turhautumiseni teihin ja jotta saisin teidän tuskastanne lohdutusta omaani, seuraavaksi kaksi kuvaa C. A. Cupidista. >:D


(Klikkaa kuvaa täyskokoiseen!)

Hitaasti mutta varmasti (ja vielä varmemmin nyt, kun sain "vakituisen" työn) kokoelmani kasvaa, ja vähän jäljessä Amerikan tahtiin. :D Ei se mitään. Ensimmäisenä varmasti hankin mielenkiintoisimmat nuket, ja sitten hyllyntäyttöön kaikki ne "pienemmät". Tila alkaa nyt jo loppua vitriinistä, koska haluaisin että kaikki nuket olisivat esillä. ;_; Mutta NO CAN DO, jos haluaa ahtaa kaikki nuket samaan paikkaan.

Rakastan Cupidin yksityiskohtia. <3 Toivottavasti saan jossain vaiheessa otettua jotain paljon hienompaa tästä nukesta.

Kuulumisiin! o/ Mu ha ha ha.
(Yhyy Teran peliaika on loppu ainakin kuukauden, joten varmasti tapahtu "kuulumisiin ja vähän useamminkin"...)

11 kommenttia:

 1. KUOLE >8---(
  Okeiälä, mut EIIIH sait todellakin tuskaa tällä nimenomasella löydölläs xc Tilasitko eBaysta vai mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AIjoo, se piti vielä postauksessa kertoa. xD Ostin siis yhdeltä harrastajalta taas, kun on rahaa niin seurailen tätä:
   http://mh-marketplace.livejournal.com/

   Poista
 2. CUPID YHYÄHÄYÄÄÄ ;A; eikäeikäeikä jos nään sut niin kuolet ja pöllin cupidin MÖRIMÖRIMÖRI >:-----D unelmanukkeni4ewer.com~

  VastaaPoista
 3. BR-lelukauppaan on ilmestyny '' skeleton '' asu jonka saa mille nukelle tahansa, rakastuin siihen :D ei vaan oikeestaan ole varaa ostella sellasta viellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ihana! Ostin sen ja sitten sen ison pakkauksen, jotta voin rakentaa sen (Mattel kyllä myy kaikki torsotkin noihin lisäosiin erikseen, mutt anaah), ja kokosin siitä ihmeellisen mätänevät ja osittain luurankoituneen nuken. :'''D

   Poista
  2. Awww, haluun kyllä nähä kuvia siitä! :D Ihanaa.

   Poista
  3. Voi ei se on niin kaamea tällä hetkellä xDDD

   Poista
 4. hihii!mullakin on c.a.cupid!se on kyllä ihana.

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3