sunnuntai 5. elokuuta 2012

Parempi kone, toivottavasti pian

Ölölölö öli öli~

Ollaan pelattu taas Teraa (no, kuten melkein joka päivä), ja piti nappailla vähän taas kuvia. Pitää alkaa harrastaa tätä enemmän. xD Haluaisin myös enemmän ottaan kuvia Moccasta, siis Katsun hahmosta.

(Kuvan voi klikata suurempaan)

Vanilja näyttää just siltä, että se ei arvosta. Mut niin, haluaisin niin pal paremman koneen, koska A. PAREMMAT GRAFIIKAT. <3 (B. Parempi suorituskyky...) Olisi unelma pelata peliä ainakin MELKEIN täysillä grafiikoilla. Tiedän jo, minkä koneen hankin (vihdoinkin ostan kunnon pelikoneen.), joten nyt vihdoinkin kun pääsen töihin, niin pitäisi olla varaa ostaa se. Täytyy vielä jaksaa odottaa palkkoja (>8( Oon aina niin malttamaton...), niin voi pohtia, miten koneen ostaisin. Ehkä osamaksulla, kolmessa erässä.

Katsokaa nyt seuraavaakin kuvaa:

(Klikkaa täyskokoiseen)

Kuin paljon paremmalta tuo näyttäisi, jos grafiikka-asetukset olis 1-2 pointsista siellä 6-10 pointsissa.  @_@ Toki olisin voinut kuvaa varten nostattaa asetuksia, mutta... mjeh. Laiskuus. Haluaisin, että peli näyttäisi mahdollisimman hyvältä pelatessakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3