maanantai 6. elokuuta 2012

OH MY, mikä huone!

(etsi kissa)
.... :D

Sain päähäni siirrellä vähän huonekaluja uusiin paikkoihin eilen illalla/yöllä. Sänky ja työpöytä vaihto kokonaan paikkaa. Se oli mielenkiintoista tossa kaaoksessa. XD; No mutta, ONNISTUIN! Paitsi että mun sängyn vanha ongelma iski vuosien päästä uudestaan: jalat lähti irti. Ei siinä muuten olisi mitään :E mutta kun ne jalat lähti irti lautoineen päivineen, joka siis tarkoittaa että mun olis pitäny osata suoristaa naulat ja kohdistaa ne oikeisiin kohtiin ja sitten vielä hakata vasaralla. No, muutaman kertaan yritin, mutta tiedän miltä vasarointi kuulostaa kerrostalossa, niin en kehdannut jatkaa (varsinkaan kun mitään edistystä ei ollu näkyvissä).

No onneks mulla on tunkopatjasänkyasia, joten se ei hirveästi haittaa, vaikka jalat lähti irti. Ja onneks toiset jalat sai ruuvattua (ja ihan käsin vieläpä) irti, muuten olisin ollut pississä. Tai nukkumassa hyvin vinossa sängyssä. :T;;

Ja kissat on onnellisia kun ne vihdoinkin pääsee kurkkimaan ulos mun huoneen ikkunasta.

6 kommenttia:

 1. Löysin kissan.
  Sinun vika - yksinomaan sinun! - että jouduin ostamaan Monster High - nuken itselleni ;__:
  Olen himoinnut nukkeja ties miten pitkään, ja nyt kun oon lukenu siun blogia jo jonkinaikaa, niin tuli himo. Ja nyt se on minun hyllyllä. Yhh, olenpahan alkanut toteuttaa pitkäaikaista unelmaa nukeista.

  ...paaaaljon nukkeja *kuolaa*...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njeh njeh njeh njeh >:D enkä oo YHTÄÄN pahoillani! <3

   Poista
 2. Voisin varastaa nuket, ja kissan 8--D ♥

  VastaaPoista
 3. Mun huone tuntuu ton kuvan jälkeen hirveen siistiltä .___.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti. xD Onneks sain ton saman illan aikana kuntoon! Deadline oli ennen hiljaisuutta eli kymppiä :D

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3