keskiviikko 1. elokuuta 2012

Esaias

Esaias sai uutta pakkelia naamaan, vihdoinkin! Ja vaikka pelkäsin, niin onnistuin positiivisesti. Sitä kun odottaa negatiivista lopputulosta, niin kaikki yllättää positiivisesti. xD Mutta sen jälkeen kun hankin tän suurennuslasilampun, on meikit ruvennu onnistumaan. ;_; Melkein itkettää! Joten suosittelen kaikille muillekin!

Ihmetyttää, miten paljon meikki saa aikaan. Ei uskoisi, että pää ja nukke on kokonaan vuodelta 2005 (No okei, nukke saapui tammikuun 3. 2006.) ! Siitä asti ollut meikattavana ja kaikkea kokevana. xD Ja jotenkin... kaikkien näiden vuosien jälkeen... Emt, no. Ainakin nyt U-jee -Esaias tuntuu Esaiakselta. @_@ Tai sitten mä oon vaan ihan sekaisin kun pitkästä aikaa onnistuin meikkaamaan Esaiaksen niin että oon oikeesti tyytyväinen.

Eli, kuten tästä postauksesta arvata saattaa, niin Esaias on tosiaankin mun ensimmäinen ABJ-nukke. :D Ja koska ensimmäisistä meikeistä höpisin ja näin, niin eiköhän olis ihan kiva aika näyttää niitä ensimmäisiä kuviakin. Tässä Esaias, kun oli kotiutunut (huomatkaa mahtavat kamerankäyttötaidot):

Eli Dollmore U-jee
Saapunut 3. tammikuuta 2006.

Ensimmäinen meikki:


Näistä kuvista huomaan, että Esaias on kellastunut. :'D No ei mikään ihme. Kuus vuotta on pitkä aika. Ja muistan kun muutama vuosi sitten white skin -nuken hankittua (kyllä, Esaias on normal skin) huomasin, kuinka VAALEA Esaias oli, omistin myös toisen normal skin -nuken myös siis.

Tadaa! Mahtavaa editointitaitoa. xD


 ... :D Uhm. Hieno tukka.


Ensimmäisestä "kunnon" kuvaussessiosta.

Ja tää oli Esaiaksen ensimmäinen "kunnon" meikki tuolloin, josta tykkäsin aika kauan.

- - -

Hypätäänpäs sitten "aika jänniin" ja "kauheimpiin" meikkeihin:

Yksi niistä harvoista meikeistä, jolloin Esaiaksen meikkiin kuului muukin kuin sininen sävy. Kokeiluista huolimatta sininen on se, jota Esaiaksen naamassa pitää olla. :D Lieneekö emopoikaisuus. Haha.

En.... oikein ymmärrä mitä tässä tapahtuu.

Löysin sen LÖYSIN SEN. TÄÄ ON NIIN HIRVEÄ MEIKKI, TÄÄ ON NIIN PELOTTAVA. xDDDD Tää on jääny ikuisiks ajoiks kunnolla mun mieleen. Apuaaaaaaaaa. Se mikä ei tapa se... öö. Opettaa. @_______@ AttaldshfjldhfkhasdöalsdkaADFÖKLSDF!!!

- - -

Tähän hätään en nyt keksi enää mitään... tai en ees halua keksiä ton viimeisen jälkeen. Paljon on Esaiasta muutenkin tullu meikattua, mutta... annetaan nyt olla rauhassa ja toivottavasti seuraavat kuvat helpottavat ja päästävät silmät kärsimyksistään. Eli nyt nykyinen, lähes uunituore meikki. Toivottavasti tulen kuvaamaan huom- tänään Esaiasta paljon. Ajattelin ottaa mukaan Miian (puolsiskon) synttäreille. :D
- - -

Jahas. Tää päivä- tai siis yö venähti aika pitkälle. Oli vaan pakko saada tehdä Esaiaksen naama valmiiksi, ja aloitin joskus kymmenen jälkeen vasta. xD;

10 kommenttia:

 1. vähän hienon näkönen,miten sä osaat

  VastaaPoista
 2. Täytyy myöntää, että mä pidin oikeestaan kaikista meikeistä ^.^" Epä suosikit oli kyllä se missä ei ollut sinistä ja tää viimeisin ennen tätä uutta :D
  Anyway, tosi hieno tämä uusi meikki, tykkään ~♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo, mäki tykkäsin noista meikeistä silloin kun ne tein! :D Aikast lailla. Se on hassua, miten silmä rakentuu, ja mitä enemmän tiettyjen asioiden kanssa tekee hommia, niin silmä tottuu ja harjaantuu. Oon just ihan varma, että ne, jotka ei näitä nukkeja niin harrasta ja ei hirveästi katsele, niin huonokin meikki näyttää hyvältä, ja taas superhyvät meikit menee ns. yli ymmärryksen, eikä niitä välttämättä edes nää sillä tavalla... "meikkinä".

   Poista
 3. tOI NÄYTTÄÄ IHANN POISENGIRLIN KUSTAMOINNILTA ö__ö'

  wow :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, nyt täytyy googlettaa poisengirl. :O

   ... tarkoititko poison girl? *pikaisen googlettamisen tulos* Jos tarkoitit, niin höpsistä @.@ Otan tuon kyllä todellisena kohteliaisuutena!

   Poista
 4. Viimeinen on kyllä paras ~ n w n
  Mutta toka oli nätti. Tuosta ei-sinisestä en tykännyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :D

   Ei-sininen oli kokeilu luonnollista meikkiä Esaiakselle. Eipä poika siinä kauan viihtynyt... xD

   Poista
 5. Millä värität tai no teet nuo meikit? Upeita ovat. Varsinkin viimeinen :--) Kiinnostaisiko sinua muuten tehdä kanssani tämän kaltainen nukkeblogi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välineet
   1. Asetooniton kynsilakanpoistoaine
   2. Tiskinperuainetta
   3. Vessapaperia
   4. Pumpulipuikkoja/hammastikkuja
   5. Paperia
   6. Akryylimaalit
   7. Pensseleitä
   8. Tavalliset värikynät
   9. Päällyste
   10. Glossi
   (10. Pastelliliidut)
   (11. Veitsi)
   (12. Hanskat)

   _
   Ja sori, en tee mitään toisella nukkeblogilla. :( Tee itse? :D

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3