perjantai 31. elokuuta 2012

Apua MH-keräykseeni

Noniin, koska pian pääsen oikeasti ajattelemaan MH-kokoelmani täyttämistä kunnolla, oon päässyt hankalaan kohtaan.

Eli ne, jotka ovat äkänneet MH-keräyslistani viereisistä linkeistä blogissani (Monster High -keräyslista), huomaavat että mulla on vielä pitkä matka edessä - ja Mattel luo koko ajan uusia MH-sarjan nukkeja, niin matka vaan pitenee. xD Eikä mun lista aina pysy edes ajantasalla... Oon pohtinu, että mitä nukkeja nyt seuraavaks aionkaan hankkia, ja oon ajatellut että vanhimpia pitäis melkein ensimmäiseks hankkia, koska mitä pitempi aika menee, niin sitä vaikeempi niitä luultavammin on hankkia. Ja uudet nyt mitä luultavammin ilmestyvät Suomen markkinoillekin, joten niitä olis sitten "helppo" saada.

Mut se missä tarvitsen teidän apua on, että voisitte alkaa lahjoittaa mulle rah- no ei vaiskaan. xD Vaan jos teitä kiinnostaa nähdä joku nukke, jota mulla ei vielä kokoelmassa ole, niin voitte kertoa mulle (= kirjoittaa kommenteihin, joko tähän tai tuonne MH-listan puolelle) ja voin ehkä teidän avulla hankkia näitä nukkeja. :D Voisin merkata kaikki haluttavat nuket vaikka vihreällä tonne listaan. Voitte myös ihan kaikkia limitedejäkin kertoa, IHAN kaikki MH-nuket, joita ikinä on tehty (siis Mattelin, ei kustomeita xD), koska keräilijän on tarkotus hankkia vaikeimmatkin nuket itselleen. Ja ei ole väliä, onko teidän haluamat nuket uusia tai vanhoja.

Eli, autatteko mua täyttämään mun Monster High -nukkekokoelmaa? >:D
Minkä nuken haluaisitte seuraavaksi minulta nähdä?
(Voitte linkata kuvankin, jos ette tiedä "virallista" nimeä ja linjaa)

5 kommenttia:

 1. Autetaan! Laitoin jo ehdotukseni keräyslistaasi.

  VastaaPoista
 2. NEITI KAIKKITIETÄVÄMONSTERI-SAMA, MITÄ NUKKEJA ON TULOSSA LÄHIAIKOINJA SUOMEEN? I WANT TO KNOW... ;A; njuup eli kerro jos tjiedät~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö, en osaa yhtään sanoa, mutta uskoisin että kaikki tavalliset, jotka on ilmestyny Amerikoissa. :D Ei siis mitään exclusiveja. Ainakin uskoisin, koska BR-leluissa Monsterit saa yhden hyllyn sijasta puoltoista hyllytilaa, niin pakko nukkeja on tulla. Katotaan, josko joskus pääsen vilkaisemaan koneelta, että olisko siellä jo ylhäällä jotain. xD

   Poista
 3. Nohmm... ite kannatan kas tota vanhimpien ekana hankkimista:>

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3