perjantai 27. heinäkuuta 2012

Uusi MH-nukke kokoelmaan


Eli tänne rantautui 2011 San Diego Comic Conin MH-exculsive, Dead Fast Ghoulia. :D Tuossa ylemmässä kuvasa näkyy siis pahvipaketti, jossa Ghoulia majailee.


Klikkaa kuvaa suuremmaksi, niin näet kannen paremmin. Eli tämännäköinen erikoisnukke. Oon niin väsynyt, että uah. *n* Mutta pakko päivittää tämä vielä. Ja oon onnellinen, että tää paketti on kuin mikä tahansa Monster High -nukkepaketti. SDCC Frankie oli sen verran nätissä paketissa, että teki pahaa avata se ja ottaa Frankie ulos. Mutta uskon, että tän nuken repiminen pois pakkauksistaan ei tunnu niin pahalta. Nyt en jaksa avata. Aion kuitenkin säilyttää tämän, en heittää roskiin niin kuin yleensä teen. :D Puhun nyt siis paketista, en nukeista hoho.

8 kommenttia:

 1. MISTÄMISTÄMISTÄ ?! ♥ >W<
  Yksi unelmanukeistani. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii munki ♥ Uskon et ebaystä 8)

   Poista
  2. Ei, yhdeltä harrastajalta, joka myi oman kokoelmansa pois. Oli hätä, oli kuulemma ollut myrsky ja tarvitsi vaan palavasti lisää rahaa korjaamaan vahingot. :(

   Poista
  3. Mistä etsit ihmisiä jotka myy MH nukkensa?
   Tuo Ghoulia on nii ihana:/)

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3