perjantai 13. heinäkuuta 2012

Ultimate!!!! ... weekend thingie.

Katsupatsu tulee, tai siis me mennään yöks äiteen ja Jarin luo (koska talo on MINUN ainakin hetken >8), joten saa nähdä osaanko kytkeä mun kannettavan niin, että saan työpöydän näkymään valkokankaalla.

Ja sit pelaan Teraa koko sunnuntain niin, kun Katsu on lähteny. Muhahaha. Muhahahaha. MUUUHHAHHAHAHHAHAAHAAAAAAAAA!!!!!!!

(Mut en tiedä onnistuuko mun suunnitelma.)

4 kommenttia:

  1. Myönnettäkööt, ettei oo ollu kauheen hyödyllinen taito oppia kytkemään tietokonetta TV:seen (lähinnä jotta voin kattoa elokuvia isommalta ruudulta :D) jo ala-asteella. Hankalin osuus on aina löytää oikeat johdot tuolta isän johtosekamelsasta D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä kyllä nään että suhteellisen hyödyllistä on! ... xD jos vaan löytyis aina tarpeeks pitkä HDMI-kaapeli.

      Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3