tiistai 24. heinäkuuta 2012

Turkusessa

Blöh blöh ja hei :O

Vastailen gosu- ja  blogiviesteihin jossain vaiheessa kun aikaa löytyy enemmän. Läppäri kuumentaa sylissä ja hiki valuu (melkein XD), ja kuviakin on jonkin verran liikaa, ja paljon kerrottavaa. Joten pakko päivittää nyt osa ja myöhemmin sitten lisää. Tosiaankin PALJON kerrottavaa. Lähes. XD

Lähdin tänään Turkkuuseen tapaamaan Heiniä ja Katsua, ajattelin viipyä täällä tiistaista torstaiseen tai perjantaiseen. Tänään näin ekaa kertaa Heinin turkukämpän (otin kuvia siellä), oltiin syömässä GreenZissä (kuvia näkyy tässä postauksessa piakkoin), käytiin CyberShopissa (näette kohta, mihin kulutin rahaa), läpi kaikkia nukkekauppoja (tottakai katsastamaan vieraan paikkakunnan fashion-nukketarjontaa), jopa yksi nukke saapui mukaani, jonkalaista mulla ei vielä oo kokoelmissa ollenkaan + hain postista jotain. Tästä listää sitten myös myöhemmin. xD Mutta nyt GreenZ + CyberShoppailua. Nauttikaatten.


Bil- ruokaporukka. (Anteeksi,en tiedä yhtään millaisia kuvia nää on kun käsittelen kannettavalla. :E) Katsu (oikealla) vetää: "äiti, saax jo syödä."


ENKÄ ota mitään kuvaa mistään ruoka-annoksista. Ne on tylsiä. ... tai no, miksei. "Päätettiin" vähän soveltaa ja tehdä omanlaiset annokset. (= Jotkut omistaa todella vakaat kädet. XD)


Ihme, että tää tapahtu siististi. :D Tässä tavallista "syö sää tää, niin mä syän nää"-tapahtumaa, jota tuppaa näkymään joka ruokahetkissä, missä sitten ikinä osallisena oletkin.


Ja en tiiä. :D Mä näytän siltä, että mut pakotetaan syömään kaikkee vihreetä ja terveellistä.

- - -

Ja joo, teitä varmaan kiinnostaa, että mitä ihmettä CyberShopista tarttu mukaan. Joten tässä, KAIKKIEN TOIVOMA (???) MUOTIPOSTAUS:


Eli pinkki tyllialushame ja pinkit säärystimet. :D Itkin verta, kun tähän meni rahaa, mutta oli pakko ostaa. Ja nää tosiaankin ajateltuna tulevaa JOSKUS tapahtuvaa Pinkie Pie -cospausta (ja jos vaikka joskus tarvitsen johonkin alushametta).

Mutta näin. Katsotaan, mitä tapahtuu tulevina päivinä ja ehkä tulen piakkoin näyttämään teille, että mitä ihme nukkeuutisia täältä taas kuuluu. :D

Ilonpito jatkuu!

4 kommenttia:

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3