lauantai 7. heinäkuuta 2012

"Tilaustyötä"

goSupermodeliin taas tämmöstänäistä. :) Kokeilin taas jotain uutta. xD

Klikkailkaa molemmat kuvat, niin näette kuvat todellisessa koossa.

Eli tein kuvitusta goSuun, supersankarit oli niin sellainen aihe, että oli pakko. :D Tämän tein kokonaan koneella, eli en tehnyt ensin linearttia käsin (jonka siis yleensä ensimmäiseksi teen, sitten vasta tussaan koneella). Eli alusta alkaen täysin digitaalinen kuva. Tästä syystä hahmon pää on pieni muuhun vartaloon verrattuna. :E Koneella luonnostelu on siinä vaikeaa, että on vaikea nähdä kunnolla kokonaisuutta, verraten siis eri osia eri osiin. Siksi tykkään luonnostella käsin. xD Leikitään, että tämä SuperModel on amatsoni tai jotain.

Kuten huomaa, on jälki aika ajoin hieman rosoista. Varsinkin tossa lähikuvassa. xD Tämä johtuu siitä, että en jaksanut työskennellä kynätyökalulla (Pen Tool - ei siis mikään millä piirretään, kuten brushit ja pencil, vaan ihan KYNÄtyökalu), joka olis tehnyt täysin smoothia ja kaarista oikeasti kaarevia. Itse piirtäen on aina vaikeaa tehdä kaunista kaarta, oli sitten millainen piirtopöytä tahansa. Laiskuudesta siis jälkikin on sen mukaista. xD

Ja kuten ehkä kuvasta huomaa, kaikkein eniten aikaa kulutin kasvoihin, ja nautin niiden tekemisestä suunnattomasti. :D Pitkästä aikaa muistin koko piirtelyn aikana luomivärin, ja jopa lisäsin POSKIPUNAA. Ja huulissa jaksan kokeilla aina erilaisia tyylejä. Vieläkään en ole varma, että mikä olisi mulle mieluisin tapa työstää niitä... No, ehkä se tapa tulee jossain vaiheessa vastaan.

Tämä on vissiin toinen kerta vasta, jolloin mä työskentelen ilman ääriviivoja. Ja aina kun kokeilen jotain uutta, tykkään pitää kiirettä sen kanssa ja saada lopputuloksen nopeasti valmiiks, jotta voin kattella miltä tyyli näyttää kokonaisuudessa. :E Se on paha juttu, joka jos jaksaisin keskittyä, jälki olis 20% coolim- parempaa.

Ja hahmossa on värit pinkki/vaaleanpunainen sen takia koska se on (go)SuperModel!! Totta kai pitää liittyä nettisaittiin, tämä saa olla goSupermodelin ikioma supermimmi! >:) Ensin etutukka oli vaaleanpunainen, mutta päätin vaihtaa sen siniseks, koska se toi enemmän särmää ja kontrastia kuvaan. Meinasin lisätä tähän kuvaan vielä heijastavia valoja (eli tyyliin haarniskasta hehkuis keltaista käsivarren ihoon), mutta koska väritys on kuvassa muutenkin sen verran simppeli, niin se vaan sotki eikä näyttäny hyvältä.

Tällasta tällä kertaa! Viikko on ollu ihan hirveä, stressiä pukkaa joka suunnasta ja harmittaa, etten oo voinu taiteilla niin ku oisin halunnu. :( Toivottavasti tää pian helpottaa.

Ootteko te tehny jotain ihmeellistä tällä viikolla?
Tai jos ette oo, niin miten teiän tavallinen arki menee?

8 kommenttia:

 1. Mut eikös supersankaraiden kroppa yleensä oo treenattu ? XP Se ois vaan sit järkevää miks sen keho on isompi kuin pää 8d Mut tää työ on kyl hieno ja mä rakastan sen silmiä :'3

  Mitä jos gosusta kuulu tulla aluks paikka jossa voi luoda mallin sijasta supersankarin ???? OwO (kuulosti ny vähän ehk tyhmält mut- :'c)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, totta. xD Mutta pitääkö niiden SUPERmodeleiden... o_o en tiedä, sovitaan että PITÄÄ PITÄÄ. >:D

   Kiitos *3*

   Se olis hienoa. xD

   Poista
 2. Supersankareiden kuuluukin näyttää juuri treenatuilta ja tismalleen tuollaisilta. Supernaiset eivät välttämättä tahdokaan olla missejä, hehän ovat MAAILMANPELASTAJIA! :)
  Ja hyvin hieno tuli. Tykkään paljon tukasta ja ilmeestä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta tuohan on SUPERMODEL O.O No ei. xD Totta totta, totta kai pitää olla lihasta jos halajaa pelastaa henkiä. >:) Tai muotimokia.... >__o

   Kiitos! <3

   Poista
 3. Omg tää on kyl tosi hieno, varsinki just noi kasvot on ihanat, luomivärit, poskipunat, huulet silmät ja kaikki ah, ihana <3. Mua viehättää paljon se et hänen pupillin keskusta on keltainen, ihana erikoinen yksityiskohta. Ja vitsi mä oon kyl niin kade kun sä osaat piirtää piirtopöydällä noin hyvin! Mä en vaan voi ymmärtää ihmisiä jotka osaa, mä aina silloin tällöin koitan ja vaiks värittäminen ehkä onnistuukin ni piirtäminen, ja jopa lineartin tekeminen, tuntuu ihan ylivoimaiselta argh. Ja oon koittanu harjotella, en selvästikään tarpeeks, mut mä turhaudun aina niin nopeesti ku ei siitä tuu yhtään mitään ja ja kD; piirrän varmaan ikuisesti vaan kynällä ja paperilla. Oih ja voih. Mut siis, hyvältä näytää : >> ERITTÄIN hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 8D Halusin lisätä jotain kultaista/keltaista tuohon kasvoihin vielä, jotta liittyis jotenkin muuhun "armoriinsa", ja ilmeisesti toimi!

   No lineartti on hassu asia. xD Jos haluaa supercleaniä jälkeä, pitää käyttää kynätyökalua (käytän tässä kohtaa siis ihan pelihiirtä, kun ei tossa viaheessa oo pakko käyttää tablettia :D). Mut jos hieman rososempi käy, niin sitten vaan tabletilla!

   Mut mä ite en osaa värittää tai tussata irl, niin sen takai teen kuvat aina tietokoneella. :D Mun tapa, ja sun tapas on tehdä taidetta enemmän tradi...tionaalisesti aaa suomenkieliset sanat hukassa. Sä saat siitä varmaan enemmän itelles, itelleni saan enemmän kun saan tehtyä koneella kliinistä jälkeä! xD Jota harvoin jaksan tehdä, kun vie niin paljon aikaa..

   Kiitos *3*

   Poista
 4. ton silmät on tosi kauniiitt :)) Niis oot tosi hyvä


  Stabinah

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3