torstai 12. heinäkuuta 2012

Hymyillään kameralle yhdessä!


Sain heitettyä päähän meikin, vihdoinkin. :D ... Häh, miten niin "vihdoinkin"? xD Justhan pää saapu! On jotenkin jääny entiset nukkeilut mieleen.

Oon yleensä aloittanut Valin meikkaamisen periaatteella: "katsotaan mitä syntyy", ja se nyt aina ei ole toiminut niin hyvin kuin halusin. Tällä kertaa tein kokeilun ja luonnostelin meikkiä blankoon päähän tietokoneella. Tällainen on luonnos:

Tosi raaka luonnostelu tosiaankin. Mutta tän mukaan menin. Halusin sateenkaaren värisen meikin, koska rakastan värejä, ja Val rakastaa värejä... Ja lähes kunnon sateenkaarimeikki oli ollut joskus öööäää, no tää kuva on heinäkuulta 2009:


Harmittaa, että menin sotkemaan uudessa meikissä huulet, joten piti keksiä joku korjauskeino, jotta huulet ei olis menny totaalisesti pieleen. Joten sotkin puuvärejä huuliin. xD Olen nyt kahden vaiheilla, että toimiiko nuo huulet vai ei, koska meikki on muutenkin tosi "piiretyn" oloinen, niin ne nyt melkein meneekin tosi hyvin! Olisin kyllä halunnut pitää yhtä hentoa ja blurria meininkiä, kuin mitä olin tehnyt kulmakarvoihin, mutta kerran kun meikki suttaantuu eikä saa enää samalla meiningillä korjattua kuin miten meikkiä on tehnyt (eli nyt piti pastellisävyllä saada musta peittoon :E), on joko uusintayrityksen aika tai jokin muu idea kohdallaan. Ja joo, koska noi huulet oli jo viimeistä kohtaa, en jaksanu uusia. xD Koska periaatteessa Valin kohdalla tulee aina se seuraavakin kerta.

Vihaan silikonisilmiä. Lasisilmät on mun suosikit, akryylisilmät kivoja taas siitä, että ne ei paina ei tarvii kun pienen määrän eyeputtyä (melkein vois ajatella että sinitarraa. Monet käyttää sitä :D) niin ne pysyy siinä missä haluaa. MUTTA SILIKONISILMÄT. A. ne on vaikee saada pysymään siinä, mihin haluaa, B. ... ne on vaikee saada PYSYMÄÄN. Mutta ne on ainoat sateenkaariväriset silmät, joita oon nähny markkinoilla (en tiedä ulkomaan kaupoista), niin on tullu ostettua. Meikin suunnittelin täysin mustille silmille, mutta Hansppis (Hanski + kämppis thshihihihi oon nero), sano että sateenkaaret sopi paremmin ja mä myönsin, että joo. :D Ne täydens meikit. Joten, niillä mennään. Ehkä vaihan mustiin jossain vaiheessa, saa nähdä. xD Mutta tosiaankin, silmät ovat tällä hetkellä "MÄ TUIJOTAN SUA SUORAAN SIELUUN"-asennolla, koska se oli kaikkein toimivin teknisesti.

Mut totta kai, koska en jaksa raijata Valia ulos, jotta voisin ottaa kunnolla kokovartalokuvia, enkä halua ottaa montaa kuvaa pelkästään päästä, kehitin pienen tarinan ja tungin Januaryn kameran eteen. Ja tämmöstä synty:
- - -

 Valentine: "Noniin, ja sitten hymyillään kameralle yhdessä nääääiin~"
January: "No en hymyile."

Valentine: ".... nääääääääääääääiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. :)"
January: "........."

 Valentine: "8) Hymyile nyyyyyytttt.... *ahdistava lähelletunkeilu ja pistävä katse*"
January: "Fffsstststpdddssssst NO EN."

 Valentine: "8) HYMYILE."
January: "Hyi herranjestas!"

January: "Sinulla on niin pitkät ripset, että tökit minua vielä aivoihin saakka! >8("
Valentine: ":D:::D:D:DDD <3"

- - -

Näin täällä.
Tuoko teidän kotiinne elämää muutkin kuin elävät ihmiset? :D

16 kommenttia:

 1. Sievä meikki, vaikka silmät näyttävätkin ns. sieluttomilta. :)

  Kuva-arkistoista löydetty kuva äitini koirasta ja sen sisaresta; http://aijaa.com/0009810512361

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOI APUA KAUHEA SENTÄS XD Repesin nauruun kovana ääneen! Mä rakastan tommosia yllättäviä satunnaisia kuvia.

   Poista
 2. Musta toi meikki on ihan hieno oikeastaan. Kulmakarvojen idea jotenkin niin hurmasi. Mua vaan perfektionistina häiritsee kun pään ja kropan ero on niin valtava, että tulen hulluksi. x--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voit aina ajatella, että pää on noin valkoisena meikin takia. xD Puuteria vain, tommonen... "performanssimeikki".

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pastelliliiduilla, loppusilaukset värikynillä, käytin kumia poistaakseni pastellia tietyistä kohtaa jos ei pyyhkäisyllä saanu pois, mattapäällystettä (Gameworkshopin) ja glossia. :)

   Poista
 4. Valentinen ripset.... >W< ♥ Aaaa... aaaaa!... nyt heikottaa... *sylkee kukkasia ja mansikoita* AAAA~~! Täydellistäää~... >"< <33

  VastaaPoista
 5. Toi eka kuva on iiiihaaana :333

  VastaaPoista
 6. Tuo värierohan sopii just hianosti! :D Ihanan värikäsihanaoutoupeameikki <3 Ja nuo sateenkaarisimmut purr ~ YYYYY kuolen, kui tuo meikki onkaan noin mahtava!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikäsihana, luin väri-käsi-hana. xDDD Suomenkieli on hassua.

   Kiitos! *n* Ihanaa kun tykkäät noin kovasti!

   Poista
 7. Oho, tos pitäs lukee Valista eikä Valosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D

   (Sori, poistin sun kommentin, kun kerjäsit lukijoita siinä. :x Jos haluat mainostaa sun blogia, niin käy täällä: http://havaintoharha.blogspot.fi/p/vieraskirja.html
   Tai jätä vain linkki aina kommentin jälkeen. :D Mutta älä kerjää lukijoita. Kaikkihan sitä vihaa. xD)

   Poista
 8. Tosi upeita kuvia ja rakastan Valin meikkiä. (---:

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3