sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Mocca & Vanilja

Mä oon niin iloinen, että Katsu (mun ystävä siis XD Tää pelaaja-ystävä just) on niin helposti mukana kaikessa. Tai no lähes. :D Me ollaan pelattu Teraa (menkää kokeilemaan demoa, hop hop xD) nyt yks taikka pari kuukautta (Katsu yhden, mä jonkun kahden) ja suhteellisen... no, rauhallisesti lähtenyt käyntiin. Tää peli siis launchas Euroopassa n. pari kuukautta sitten, aikast otoolliseen aikaan. WoW on menettäny pelaajia, kun uusin lisäosa tuli, ja aika moni on odottanut WoWin vertaajaa haastajaa. Moni myös odotti Terasta sitä (tai no emmä teidä, mä ja Katsu ainakin xD), koska Tera kuulosti kaiken kannalta hyvältä. Mä innostuin heti grafiikoista (:''''''D) ja "uniikista" taistelutyylistä, joka ei siis toiminut MMORPGitten tapaan targetoimalla hyökättävään hahmoon, vaan vähän kuin ampumapeleissä pitää itse tähdätä ja VÄISTÄÄ iskut jos iskuja halusi blockata. WoWissa ja näin blockaus toimii siis rakentaman asun avulla. Tietty asu voi antaa vaikka 10% mahdollisuuden blockata isku. Terassa taas pitää väistää, jos ei halua osumaa. Harmi, että peli on tällä hetkellä niin pieni, että... no, se käy vähän tylsäksi. No, tulevaa odotellen!

Mutta miksi höpisin siitä, miten katsun saa helposti mukaan kaikkeen... xD Meiän ensimmäiset Tera-hahmot, joita pelattiin kahdestaan (jos nyt ei oteta mukaan sitä hahmoa, jolla pelatin Open Betaa) oli lancer ja priest, Routa ja Marras. Katsu halus siis tehdä Marras-nimisen priestin (koska sillä oli semmonen WoWissakin), ja mä halusin että mun lanceri sopis siihen. Totta kai, koska periaatteesa lancer ja priesti on pari-

Selitetäänpäs tää. Miten tän selittää, että asiasta ymmärtämättömät ymmärtäis... Perusryhmä MMORPG:issä on viiden gruupin kokosia. Idea on siis, että ryhmässä olisi yksi, joka pitäisi monsterit itsessään (tankki, kestää iskut suht hyvin), kolme hyökkääjää, jotka hyökkäävät monstereihin (DPS, tankin pitää saada pidettyä monsterit itsessään, jotta DPS ei saa iskuja itseensä, koska DPS on usein aikast heikkoja ja ottavat iskut todella kovasti vastaan), ja sitten yksi, joka pitää ryhmän jäsenet hengissä (healeri), ja varsinkin tankin. Ja DPS + tankki pitävät sitten huolen, että healeriin ei satu, koska jos healeri kuolee, ryhmällä on vaikeuksia. Ja eli ihanneryhmä olisi sellainen, että vain tankki saa iskut, jolloin hiilerin ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin tankin elämäpisteistä (HP).

Eli eli, mun lanceri oli just toi tankki ja Katsun priesti hiileri. DPS on helppo saada kokoon, koska yleensä juuri tankeista ja hiilereistä on pulaa.

Nooo, aikast pian me innostuttiin sitten kokeilemaan muitakin hahmoja., koska se on aika stressaavaa olla tankki ja hiileri, jos saisi olla vain dps niin ei tartteisi oikein ajatella, kunhan vain tappaa monstereita. :D Joo, me luotiin sitten kaks DPS:ää, Cup ja Cakes. Mä ihan innostuin ja sanoin, että pakko olla yhteensopivat hahmot, että s eon hauskaa ihmisille, jotka randomisti huomaa meidät. Me siis tehtiin "sisarukset", samanlaiset kasvot lähes. Ja väriskaala, totta kai! Katsun hahmo Cakes pukeutuu tumman violettiin samalla kun huikset on oranssit, ja mun hahmo Cup (ette tiedä kuinka paljon innostusta toi nimi on saanu pelissä aikaan eri ihmisissähähä :E;; ) pukeutuu oranssiin samalla kun hiukset on mustat. Me näytetään niin siisteiltä yhdessä! XD Ja mä tietty repäsin ja keksin, että tehdään vielä kilta nimeltä Cupcakes, jonka logona toimii oranssivioletti muffinssi. :) Ollaan niin hauskoi. Valitettavasti mulla ei oo tästä parivaljakosta vielä kuvaa.

MUTTA NYT PÄÄSTÄÄ VIHDOINKIN KUVIIN JA MOCCAAN JA VANILJAAN. XD Kun me saatiin Cup ja Cakes levelille 44 (maksimi tossa pelissä on tällä hetkellä 60), mä halusin kokeilla jotain toista. Joten me tehtiin taas healeri ja tankki, tällä kertaa mä tein mystic-hiilerin ja Katsu teki warrior-tankin(/dps:n).

Ja taas mä halusin, että me oltais jonkinmoinen pari. Mutta koska mä tiesin jo että minkänäköisen hahmon mä teen (polkkatukkaisen high elf -pojan XD koska huomasin, että elf-maleilla oli polkkatukka, niin OLI PAKKO!! Oon niin heikkona polkkatukkapoikiin. <8D¨¨ ), niin mun tukka oli vaalea. Halusin vaalean polkkatukan ja siniset silmät. Katsos, mahdollisimman enkeli. <3 Ja just niin kaunispoikababyface, että Katsua pelotti nähdä mun hahmo. Ja voi kuulkaas se reaktio. XD Mäki jaksan nauraa sitä, miltä mun poika oikein näyttää huhhuh. Tyttö ku tyttö, niin noi high elffi -miehet on.


Joo, Katsu teki sitten ruskeamustan samalla kun mä olin vaaleasininen. Mocca ja Vanilja. :D Pyöritettiin monia tumma - vaalea -parivaljakkoon sopivia nimiä ja noi oli ainoot sillä hetkellä vapaat.

Ja vielä lähikuva mun Vaniljasta:

(Klikkaa kuvaa suurempaan :D)

Voi että. XD Tämmöstä tänne. Jos joku teistä pelaa tai innostuu pelaan, niin me löydytään Allemantheia-nimiseltä serveriltä. :D

2 kommenttia:

  1. Awww ;__; ♥
    Teidät tytsythän on oikein nättej~! Anteeksi tämä suosiminen mutta Vanilja on kieltämättä hippusen söpömpi. :3 Mutta nättej kumpikin!

    VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3