maanantai 25. kesäkuuta 2012

Linda se pyörii netisää~

Mä oon aika "monessa" paikkaa netissä (höhö), johon tungen mun kuvia ja kaiken maan asioita. Mä oon tyyliin alottanu kerran viikossa päivittyvän sarjakuvankin, enkä sitä oo ku parissa paikkaa mainostanu. xD Mut ajattelin, että olis kiva asioista kiinnostuneille heittää tähän blogiin nyt pieni linkkilista, mistä mut voi löytää. Oon jopa, nyt näin ihan uutena asiana, tumblrissa, saa nähdä miten lähtee käyntiin! Facebookista oon taas lähteny, jotta jotain erilaista voin ilmoittaa. xD Valokuvat (ja mahdollisesti piirrokset) tulen päivittämään tähän blogiin, joten tuskin jäätte mistään paitsi näissä asioissa. :D

Tässä pieni linkkilista:

_
Piirrokset/sarjikset:
My Pet Zombie on mun strippisarjakuva, joka päivittyy joka sunnuntai. En usko, että ylettyy koskaan mihinkään ikärajalliseen saakka, joten kaikki kiinnostuneet kurkkaamaan vain. :D Päivitän tätä myös dA-piirrostunnukselle - ainakin näin alussa. Eli kolmessa paikkaa luettavissa. En tiedä, tulenko päivittämään kuitenkaan tämän blogin puoleen. Haluaisin mahdollisimman vähän paikkoja, joissa tätä voi lukea. Liian vaikeaa muuten. @n@
Valokuvat:
Ode to a Doll - Englanninkielinen nukkeaiheinen blogini

_
Muut:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3