sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kysymyksiä ja Vastauksia nro 3/3, sekalainen seurakunta

Noniin, tämä kysymysrupeama oli sitten tässä. :D Vihdoinkin sain vastattua kaikkiin kysymyksiin!
 
Tässä postauksessa vastaan seuraaviin muihin nukkeihin liittyviin kysymyksiin:
Mistä blogin nimi on tullut?
Mitä muokkausohjelmaa käytät?
Koska aiot tehdä Gimp-tutoriaalin?
Mikä harrastuksessasi on parasta?
Mistä ostat nukkesi ja kuinka paljon ne maksavat?
Mitä nukkeja harrastat enää?
Ovatko MH:t nyt pääasiallinen keräilykohteesi?
Mikä on tämän hetken tavoite?

---

Mistä blogin nimi on tullut?
- Havaintoharha eli illuusio. Illuusiota olisin alunperin halunnut käyttää siitä asti kun sen sanan keksin, mutta koska illuusio on todella suosittu sana, havaintoharhaa tuskin on käytetty missään. Ja ajatus on siinä, että koska valokuvaan, niin jokainen kuva on periaatteessa illuusiota. Ikinä ei tiedä, mikä on totta ja mitä kuvassa oikeasti on - tai minkälainen kuvassa oleva asia oli ollut kuvaushetkellä. Valokuvien sanotaan kertovan tuhat sanaa... no tosiaankin, mutta kovinkaan moni sanoista ei ole todellisia. :D

Mitä muokkausohjelmaa käytät ?
- Photoshop CS5:sta.

Koska aiot tehdä Gimp-tutoriaalin?
- En varmaan... koskaan. Ainakaan näillä näkymin. :( Se oli niin erilainen verrattuna Photoshopiin, että oman opettelunsa se vei. Voisin kyllä paljon todennäköisemmin tehdä Sumopaintista tutoriaalin. Se on lähes identtinen, mutta ilmainen, Photoshopiin verrattuna. :D

Mikä harrastuksessasi on parasta?
- Nukkeharrastuksessa? Nuket. :D He he. Tää on hei vaikia kysymys! Ehkä nukkien tulo ja pakettien avaaminen on parasta, myös se että kun niitä nukkeja on useampi, niin kokoelma voi näyttää aivan mahtavalta! Toki nukkejen ulkonäkökin vaikuttaa todella paljon. Ihanaa on saada vihdoinkin haluamansa nukke, nähdä se reaalielämässä. <3

Mistä ostat nukkesi ja kuinka paljon ne maksavat?
- Tähän mennessä olen ostanut Suomesta sekä toisilta harrastajilta. Suomessa hinnat vaihtelevat 19,90 - 39,99, ja Amerikoissa hinnat vaihtelevat 10 eurosta vähän päälle kahdenkymmeneen. Ja jos vielä saa ostettua toiselta harrastajalta, yksi nukke voi maksaa jopa vain 7 dollaria, joka on jotain viisi euroa. :D Joten siksi haluaisin ostaa ulkomailta, mutta Suomestakin ostan ihan vain sen takia, että voin itse valita hyvännäköisen nuken. Pääsen siis näkemään, että meikki on kunnossa, silmät eivät harota tai että nukessa ei ole muutakaan vikaa. Toiselta harrastajaltakin kun ostaa, on lähes varmaa, että nukke on hyvässä kunnossa. Jos tilaa ulkomailta ja Suomestakin nettikaupoista, aina ei voi luvata, että nukke näyttää hyvältä. Mutta - jos nukessa on jotain vikaa, niin Mattel aika helposti antaa pari/kolme kertaa vaihtaa parempaan nukkeen, reklamaatiostahan on kyse. Mutta itselleni ei ole vielä mitään huonoa yksilöä koitunut.

Mitä nukkeja harrastat enää ?
Ovatko MH't nyt pääasiallinen keräilykohteesi?
- Tällä hetkellä KERÄÄN vain ja ainoastaan Monster High'ta. Mutta ABJ-nukkejakin ostan, ja joitain Barbieita. ABJD:t ovat nostaneet päätään harrastuksen puolelta, ja olen jopa tilannut yhden pään päivittääkseni vanhaa hahmoa (jee :D), joten voipi olla, että alan taas viihtyä niidenkin nukkejen puolella vähän paremmin pitkästä aikaa. Olen myös ostanut yhden yllättävän nuken, mutta en kerro mitään sen enempää nyt. >:)

Mikä on tämänhetkinen tavoite?
- Nukeissa? No, pitää hieman taukoa Monster High -nukeissa ja keskittyä vähän BJD:ihin. :D Syksyllä alkaa Suomessa näkyä taas uusia Monster High -nukkeja, joten sitä odotellessa. Muuta en uskalla tällä hetkellä luvata, koska en tiedä, mistä tulisin saamaan rahaa yhtään mihinkään ensi kuun jälkeen. ;_;

2 kommenttia:

 1. Siis syksyllä tulee taas uusia MH -nukkeja? AAAAARRRGGHHH!!!! Mä haluun tietää mitä ne on :´D

  Oon odotellu tosi kauan Dawn Of The Dance -nukkeja Suomeen, tiiätkös niistä mitään? Entäs Gloom Beacheista? Äiti ei anna tilata netistä mitään :( Paitsi silloin Neferan ja Operetan 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa yhtään, että mitä tulee. :( Se on niin myymäläkohtaista lopulta. Enkä ole enää töissä BR-Leluissa, niin en voi urkkia tietoja koneeltakaan.

   En uskalla sanoa, että Suomeen tulisi mitään noista vanhoista nukeista, vaan näitä uusia mitä Amerikassakin tulee uusiksi tällä hetkellä ja syksyllä. BR-Lelun kone puhui "Halloween doll"eista, jotka uskoisin olevan siitä uudesta 3D-jaksosta, joka ilmestyy varmaan Halloweenina Amerikassa, jostain Black & White -nukkea lupaili myös - olisikohan Skull Shoren mustavalkoFrankie tulossa suomeen silloin? Ja Create a Monster -pakkauksia ja -labiä näkyi myös listalla, mutta koska BR-Lelun kone näyttää Tanskan varastoa kokonaisuudessaan, en tiedä päätyykö nuo kaikki Suomeen saakka. Uskoisin että voisikin, koska ovat todella suosittuja. xD MUTTA EN LUPAA MITÄÄN!

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3