lauantai 23. kesäkuuta 2012

Heitetäänpäs pari pientä kysymystä ilmoille~

Moro poro, osta ... loro?

Tulipas mieleen, että miten kiinnostuneita ihmiset olis siitä, että heitän piirroksia tänne? Tulee piirreltyä suhteellisen harvoin valmiita kuvia, en oikeastaan jaksa satunnaisia luonnoksia heittää esille nettiin, joka siis tarkoittaa sitä, että mun piirroksille varattu blogi päivittyy vähän tylsän harvoin. Joten siks mua kiinnostaa tietää, että kiinnostaako teitä, mun lukijat, mun piirrokset yhtään niin paljon kuin valokuvat, tai toisin päin, tai että haittaako, jos tänne tulee satunnaisesti heitettyä piirroksia? Ihan suoria vastauksia kiitos, ei mulla niin tärkeetä oo näyttää mun piirroksia, joten en yhtään surustu, vaikka tää jäiskin pelkäks valokuvausblogiks. :D Muuten tää olis jo pieni hybridi-blogi with piirrokset enkä kysyis tätä ollenkaan.

Entä miten paljon kiinnostaa mun pieni elämä? Pitäiskö mun päivittää vähän enemmän sitä, mitä outoi unia mä vaikka näin tai että mitä hassua/outoa/jotain mulle on päivällä tapahtunu? ... Hmm, voi olla tyhmä kysymys. Tuskin mua jaksatuttaa kirjoittaa mitään pientä, koska en nää et mun elämä olis kovinkaan jännää. xD Tuli vaan mieleen, kun näin ihan sekasikiöoutous-unta viime yönä, missä tuntu samassa unessa olevan viis eri unta (esimerkiksi uneksin Avatarin toisesta kaudesta, jossa oli.. öö Korra? Mikäköhän sen neitosen nimi oli... heh, vaikka en oo kattonu yhtääkään kokonaista jaksoa edes ensimmäiseltä kaudelta. xD Ja tommosen unen jälkeen melkein kirjoittelin tähän blogiin kaikkea, mitä unessa oli, mutta sit jäin pohtiin että muakaan ei oikein kiinnosta, jos joku kirjoittais blogissaan unestaan, niin jätin sen omaan arvoonsa). Hmm... Tähän asti kun oon päässy ni voisin kyllä jo itse heittää tän kysymyksen roskiin. Kyllä mä kirjoitan, jos jotain niin suurta tapahtuu. :D Esimerkiksi ranttaan ajatukset pois mun päästä.

... Tai sit yleisesti, puuttuuko mun blogista jotain? :D

25 kommenttia:

 1. Ei sulta mitään ... puutu O___o niitä piirustuksia olis kiva nähdä,ja tää blogi on hyvällä tavalla erilainen.Se ei mee siihen massaan "ostin tänään huulikiillon jepujee" vaan tätä jaksaa oikeesti ukea ja seurata öwö (koskasinäolethauskaeiku)

  Piirustuksia tulemaan nwn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh kiitos, kumarran. Itsekään en kestä niitä tusinablogeja. :D Helpointa on lähteä just tohon "tässä on tän päivän asu"-linjalle, joten kiitetään sitä, että mulla on pieni vaatevarasto ja tuskin vaihdan vaatteita (toki pesen ne xD) usein. Kämppiksen kanssa vitsailtiin, että mun lifestyle-blogi olis aina hieno. Ainoa, joka vaihtuis mun asusteissa päivien mittaan olis ruokalista paidassa 8) KHAHAHA. No, maanantaina saa vähän ylimääräistä rahaa -> vihdoinkni vaateostoksille! xD (Mutta älä huoli, en tuu ilmoittamaan blogiin, että mitä ostan. xD)

   En edes meikkaa. 8T Kuinka tylsää.

   Poista
 2. Ois kiva jos tulis niitä piirrustuksiakin, muttei tietysti liikaa :´D Olishan niitä kiva kattoa kun oon huomannu miten taitava piirtäjä sä oot 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuskin niitä liikaa tulee. xD Jos joku on seurannu tässä samalla mun Varjostus-blogia (http://varjostus.blogspot.fi/), niin vähän surullisen hitaan tahtiin oon sitä päivitelly. xD Siks pohdin sen yhdistämistä tähän.

   Poista
 3. No tosiaan varjostus päivittyy niin harvoin, että ne piirrustukset voi kyllä lisätä tännekkin. Tekstejä en omalta osaltani lueskele, ellei ole mitään kiinnostavaa joten siltä osalta se on se ja sama.
  Tämä blogi voi olla yleisesti "taide"blogi, eli piirrustuksia, valokuvia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mut mietin että mahtaako se häiritä ihmisiä. :D Koska emt, ENNEN WANHAAN ihmiset jaotteli blogejaan. xD Enkä ymmärrä miks. Ehkä siks, että pysty helpommin kategorisoimaan ja sanomaan, että millannen blogi on kyseessä.

   Poista
 4. Mä voisin katsoa ihan mielelläni piirrustuksia. Koska mä tiedän, että sä osaat piirtää. Ja on paljon helpompi seurata, kun kaikki on yhdessä blogissa. 8DD

  Ja kyllä mä itse jaksaisin lukea kaikista sun oudoista kokekumuksista, unista ja muista. Mulle on melkein ihan sama millaiseksi tämän blogin sisältö muuttuu, kun kuitenkin seuraan. Kunhan se ei mene siihen: Moi. Söin tänään sitä ja sitä, sitten menin sille ja sille, sitten tulin kotiin ja katsoin telkkarista sitä ja sitä jne. o_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä, miten ihmiset edes jaksaa vetää tommosia päivityksiä. :D No okei, ymmärrän ehkä, koska... silloin kun livejournal alko, ihmiset alko pitään päiväkirjaa netissä ja se oli just tota + paljon valittamista. Mut ite en jaksanu sitä kovinkaan kauan, vaikka muutaman kerran aloitinkin, Havaintoharha on ensimmäinen blogi, joka on toiminu mulla. :D Ehkä siks, että mulla on oikeesti jotain näytettävää.

   Poista
 5. Juu, käyhän se ~ Erityisesti sun elämästä oisin kiinnostunut, olet ihana ihminen ja elämäsi kiinnostaa. Joku sun normipäivä -postaus kuvien kera ois jees? Mut ei sit mitään tällasei postauksii: "Moi. Kävin paskalla. Se oli oudon löysää tänää" :D Sitten voit olla varma etten enää vilkaisekaan tännepäin~ 8----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEI HAHA en viittii lähtee tohon linjalle, idea on jo käytetty:
   http://eeppinen-paska.blogspot.fi/

   xD

   Normipäivä on tylsä, käyn töissä, ehkä kaupassa ja sitten koneelle istumaan. :'D Mut täytyy kattella, josko jostain viikosta sais vaikka jotain irti. xD

   Poista
 6. Kysyn nyt kun tiedät näistä MH-nukeista niin paljon :D ettää tuleekohan C.A. Cupid koskaan suomeen owo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa yhtään luvata, miten muistaisin että joskus jossain olisi ollut Cupidin laatikon takakannessa myös suomeksi slogan, mutta en osaa yhtään luvata että tulisi Suomeen. :(

   Poista
 7. Hmm kuulostan ehkä vähän nolifelta mutta oikeastaan mä kaipaan vaan enemmän nukkeja (<3) ja nukkeja(<3) ja nukkeja(<3) ja nukkeja(<3) ja nukkeja (<3)... ymmärsit varmaan 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin ja voih, päivitän sitä mukaa mitä kuvia tulee otettua. xD Ikinä ei tiedä milloin tulee kuvattua nukkeja ja milloin mitäkin. :D

   Poista
 8. Korjaan vielä että ei niitä nukkepostauksia nytkään ole liian vähää, oon vaan niin syvällä nukkejen valtameressä että... .__.

  VastaaPoista
 9. Laita ihmeessä kuvia, vaiks stalkkaan sua jo DA:ssakin et jos sitä päivittelet enemmän ku Varjostusta ni näkeehän niitä kuvia sieltäkin, mut ei se mun mielest mitenkään tätä blogia huononna jos kuviakin lisäät :D.

  JA OMG miten sä oot nähny unta Korrasta jos et oo sitä ees seurannu, tai no, kai siihen nyt saattaa törmätä jos netissä vähänkään liikkuu. MUT SUN PITÄIS ehdottomasti katsoa Avatar the Last Airbender, se eka sarja, koska se on EHKÄ PARAS, etenkin kun mukana on Sokka ja Sokkan (Sokan?) paras huumori, ja se on muutenkin niin skfdjlsfkj ja tää uus Avatar Legend of Korra on animaatioltaan niin OMGJSDLFKDSJ upea ja juoneltaan jännä et sitäkin voin suositella! 8-----D miten niin olen ehkä hieman innostunut näistä sarjoista lolz ehen yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä haluisin ja mun on pitänykki, ku Hanski omistaa ne DVD:t, mut jostain syystä se on taas mukamas että EI OO AIKAA. xD No joo, uskon että syy on siinä että dAssa näkyy tota kakkoskautta niin paljon että tunkee uniinki jo. xD

   Poista
  2. KATSO KATSO KATSO ku on DVD:t oikein noin tarjollakin, mut okei ymmärrän kyl ton x'D aina on sellanen olo et EI OO AIKAA vaiks oikeesti ois paljonki yhy, mikä ihmisluonnossa on vikana ku aina on muka kiire. Nojoo, sen kyl uskon :'D.

   Poista
 10. Mun puolesta piirrustuksia tänne, todellakin! Ja onhan noita sun tekstejä hauska lukea, päivitä niitä ihan rauhassa.

  VastaaPoista
 11. Mä ainaki haluisin nähä täällä enemmän sun piirrustuksia, ja ehkä noita MH kuvia! c: Mut kyl noita sun (esim.) kissojen temmellyksiäki on aina hauska lukea :D

  VastaaPoista
 12. Ja Heini, oon täysin samaa mieltä sun kans Avatarista! :]

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3