tiistai 1. toukokuuta 2012

VAPPUA!

On vappu ja lähes-kesä! >:D Joten vapun nukk- kunniaks saatte katella mun pärstää.


Työväenjuhla ja oon työtyn. :E Mikäs sen ironisempaa. XD Mut on kiva kun on aina kerran vuodessa oikein lupa heittää valkolakki päähän! (Miten sitä ees voisin kovinkaan ylpeänä pitää, todistus oli melkein lähes pelkkää A:ta :'''D AABC. No. Ois voinu olla hoonompiki!)

Ja koska itsensä kuvaaminen ei aina suju niin kuin haluaisi, niin hauskan vahinkoisen tiedostonimen "vappu_pilalle.jpg":n takana löytyy tällaista bloopersia:

Huom!
Kuvausten aikana yhtääkään kissaa ei vahingoitettu!

(ke ke oon aina halunnu quotata tota XD)

Kissat kempeleet. Ne tietty oli ihan älyttömän kiinnostuneita siitä, mitä tein, ja varsinkin oma kissa Thali kiipeili jos jotenkin mun tuolilla sekä yritti päästä nukkekaappiin. :E

Ja en yhtään tykkää ottaa kuvaa itestäni, koska - no oon kyllä tän joskus kertonu :D - mä en vaan tiedä, miltä mä näytän ihmisten silmissä, ja tuntuu jotenkin niin älyttömän huijaukselta ottaa tyyliin yläviistosta (= läskin tytön kuvakulma) kuva, jotta tyyliin kaksoisleukaa ei näy, TAI posettaa niin, että on todella hoikka vaikka todellisuudessa sitä ei ole. En haluais valehdella itsestäni katsojille, mutkun mun oma mieli valehtelee itteni itelleni, ja silmät vaan tykkää olla niin hyvässä kohtaa kun katsoo peilistä, että kun näkee kameran otoksen itsestä ni ei voi uskoa, että mistä ne liikakilot on kertyneet. >:(

PLUS mä vihaan sitä, että heti kun heittää omia kuvia ylös jonnekin (missä on siis "tuttuja" ihmisiä), niin tulee sitä yhtä ja samaa "aww oot nätti <3 oot söps <3 oot ihku <3"-kommenttia, semmosta... ällöttävää. :D Ei siinä mitään, on se kiva kun kehutaan, mutta kun se kehuminen on sitä että kehutaan kehumasta päästyä. Tai siis semmosta... TEKOPYHÄÄ. Haluun julkaista kuvia kuvien takia, kuvien sisällön takia, en sen takia että mua itteäni kehutaan ulkonäöltä, koska se "kuuluu tapaan". Sen takia inhoan pistää omia kuvia ylös, paitsi jos ne on niin hulluja, että niistä ei vaan voi sanoa "aww söps <3". XD

Mut jotkut lukijat halus, ni täs on. Rantin kanssa. K) Sitä paitsi, mä haluan uusia kuvia itestäni. Inhottavaa, jos ei oo näyttää jotain suht tuoretta kuvaa ihmisille, varsinkaan nettikavereille. :D

12 kommenttia:

 1. MUTQ MUN MIELEST SÄ OOT IHAN OIKEESTI JUST SÖPS NOIS KUVIS :' ((((! Mut tajuun kyl, muakin välillä vähän vaivaannuttaa jos laitan kuvia itsestäni johonki naamakirjaan tms. koska musta tuntuu et kuitenkin jotkut ajattelee et laitan itsestäni kuvia vaan jotta mua kehuttais JA EIH, EN SEN TAKIA, vaan just jos a) on kavereita joihin on yhteydessä vaan tai pääasiassa netin kautta ni on kiva näyttää silleen 'niin tältä mä näytän', ja b) on joku hassu kuva missä näytän vaan hölmöltä tai urpolta tai on joku hieno tausta TMS ja ja ja c) NO... ihan vaan koska haluan laittaa, en mä oleta et kaikkien on heti kommentoitava mun kuvia :' (.

  Mut mun mielestä toi eka kuva susta on just hieno oikeesti, EN VAAN SANO KOSKA SE ON KÄYTÄNTÖ, mut sä näytät siinä tosi kivalta ja se vaan on jotenkin niin SINÄ se kuva, nuket taustalla ja värikästä ja näin : >.

  Ja noi bloopersit on ehkä parhaita :'DDD.

  JA TIETTY HYVÄÄ VAPPUA!!! Klara vappen ja sitä rataa :DD! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nimenomaan! :D Haluaa näyttää, että mitä tekee. Ja mitä kuuluu! Ja millainen on. xD Mulle vaa tulee tosi vaivaantunu olo, ku sanotana että oon kaunis yms yms, koska se ei vaan tunnu... aina siltä AIDOLTA kommentilta. :D

   Poista
 2. Toi käsi näyttää siltä et oisit muokannu siit jonku skumppalasin pois xD

  Also, aww oot nätti <3

  Eiku. Mut oikeesti toi on kiva kuva susta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. xD + katsun "royal käsi" -asia.

   Oli mulla hirveitä poseja tuolla ja olin ":E miten edes tuli otettua tämmösiä kuvia". No ei hirveitä poseja. xD Mutta, semmosia että ei tienny kuinka paljon sit oikeesti posettikaan, ja KAMERA NAPPAA KAIKEN >8(

   Kiitos. ;o

   Poista
 3. Kissankidutusta ~~ :'D
  Toi eka kuva oli hieno. Tossa jälkimmäisissä ilmeet oli aika mahtavat :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D

   xD Harmi ettei oo niin mahtavia ku mulla joskus tulee ku teen kuvia. Rakastna kameran edessä pelleilyä, mutta tällä kertaa en jaksanu hirveesti. xD

   Poista
 4. Miten mulla on aina ollu käsitys, et sulla on ihan järjettömän pitkät hiukset? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No parissa ainoissa kuvissa, missä näyt (tätä ennen), mulla on ollu peruukki päässä. :d

   Poista
 5. Sähän oot yhtä kuvauksellinen ku mä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me molemmat kuvassa = täytyy toteuttaa, koska kuulostaa niin vaan voitolta. :E XD

   Poista
 6. Mä oon kade ku sul on Holt Hyde ja SDCC Frankie ._.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holtin sain lahjana. @_@ Ja SDCC:n vihdoinkin. <3

   >:D Muhahaha.

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3