maanantai 7. toukokuuta 2012

Undead Neighborhood

Klikkaa kuvaa suurempaan!

Aamulla katsoin ikkunasta ulos ja totesin: "OOH, ONPAS NÄTTI SÄÄ, TEHDÄÄNPÄ SIITÄ HIEMAN SYNKEMPI."

No en ihan noin, mutta jotenkin auringonkajo pihalla anto mulle jotenkin... ENTIEDÄYHTÄÄNMITEN, aavemaisen, zombie-köh-maisen mielikuvan. Ja halusin tehdä jotain tän tyyppistä. (Olen henkeen ja vereen zombie-fani. Aaah. ... prinsessatkin ovat lähellä sydäntä. <3)

En ole varma, mitä mieltä oon lopputuloksesta, koska oon nyt muokannu tätä kuvaa, ENKÄ pitänyt "hmm, pohditaanpas vielä myöhemmin"-taukoa, jonka jälkeen osais sanoa, mitä pitäis muuttaa, ja varsinkin kontrastisissa kuvissa sitä pitäis pitää... koska myöhemmin voi sitten nähdä, että onko kuva oikeasti ei-niin-hyvällä-tavalla kontrastinen vai miten on. Koska mitä kauemmin kuvaa tuijottaa, sitä "haaleammalta" se näyttää, joten myöhemmin voi järkytys olla suuri jos kuva onkin supertumma osista, joissa pitäis näkyä jotain sävyä. :'D

Mut annetaan sen olla ja sanotaan, että tältä tämä kuva kuuluukin näyttää. Kaaaaaiiiikki tässä kuvassa on suunniteltua. Ja ajatellaan vaikka vielä niinkin, että jokaisella ihmisellä on erilaiset näytönasetukset, kovinkaan monella tuskin on hienolla monen sadan euron laitteella kalibroitua näyttöä, joten kuva näyttää loppupeleissä aivan erilaiselta muilta kuin omalta näytöltä katottuna. Raaka totuus, mutta niin se on, ja kaikki suurimmat - eli pienimmät liukusäädöt eivät loppupeleissä merkkaa yhtään mitään. Huoh. NO. KUNHAN SE OMALTA NÄYTÖLTÄ NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ NIIN KAIKKI KELPAA!

Olisi ollut hienoa, jos kuvaan olis saanu edes jonkinlaisia zombiemaisia olentoja - mutta periaatteessa. Kuollut ja hiljainen naapurusto (johon tuo taas ei liity oikeassa elämässä mitenkään tähän naapurustoon :E) on aivan yhtä pelottava ja zombimainen kuin mitä itse... pelottavat zombiet.

Mutta hölötys sikseen. Toivottavasti tykkäätte tämänkertaisesta aikaansaannoksestani. <3

6 kommenttia:

 1. Siisti kuva, zombiemainen, niinkuin pitääkin~
  Jos tähän vielä saisi ne zombiet, olisi täydellinen...~ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut sit periaatteessa kuvan seesteisyys olis pielessä. :D Nyt oma mielikuvitus tekee enemmän kuvalle. >:)

   Poista
 2. Kuva ei mielestäni näytä zombiemaiselta. Se näyttää kauniilta puistolta, jonne aurinko paistaa luoden varjoja. :D
  Oletko koskaan yhdistänyt zombieta ja prinsessaa zombieprinsessaksi esimerkiksi jossakin piirrustuksessasi tai valokuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, noin myrkyllisen värinen puisto ei voi olla "kaunis" sanan varsinaisella merkityksellä, mutta... OKEI. xD

   No mmmmelkein... oon piirtäny supermallin zombiena. :'D :
   http://fav.me/d4e3nmm

   Poista
 3. Kauneus on katsojan silmissä, kuten sananlasku kuuluu. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin siis, että kuva näyttää susta "klassisen kauniilta", joka se ei musta ole värimaailman kannalta siis. :D En sanonut etteikö se olis kaunis (höh mä mitään rumia kuvia ota!!!11) kuva, heh! <3

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3