maanantai 21. toukokuuta 2012

Abbey, Spectra ja Thali

Pakko päivittää, vaikka väsyttää ihan simona.

Zombiemarssilta lähti mukaan nämä (Heini oli ovelana: "Pidä tätä!" ja ojensi mulle muovikassin, ja koska en voi kestää kiusausta vilkaista kassin sisälle (ja Heini ilmeisesti tietää sen!!1), niin huomasin siellä jotain iloista) seuraavat nuket. ABBEY JA SPECTRA. <3 Vihdoinkin omistan ne! Kiitoksia heini SUUNNATTOMASTI "tuliaisistasi"/"syntymäpäivälahjasta", nuket ovat täydellisiä, missään ei ole mitään vikaa. Keräilijänsilmä on tyytyväinen.<3

Oli pakko napata pari kuvaa, joskus toivottavasti jotain paljon mielikuvituksekkaampaa:<3

Sydämiä viljellään tässä postauksessa kylläkin. Abbey on varmaan yksi suosikkinukeistani. Rakastan Abbeyn kokonaisuutta ja värejä suunnattomasti. Lempihahmo tämä ei kyllä luonteen mukaan ole, mutta ei se haittaa. :D Toivottavasti tulen kuvaamaan varsinkin Abbeytä enemmän.


Mutta koska oon jonkinmoinen sadisti, haluan toteuttaa teissä lukijoissa ääntä, joka kuulostaa ininältä. Ja jos ette ole kissafaneja, niin tuskin siinä onnistun, mutta tässä kuitenkin >:) :


8 kommenttia:

 1. Yay, vihdoinkin sait nämä ~
  Tykkään ihan himona Spectrasta, onneksi niitä riitti sillon joskus helmikuussa BR'ssä ~ 8D
  Abbey minulla on vain Skull Shores -versiona, koska normaalille Abbeylle ei löydy sopivaa hahmoa eikä itse nukkekaan enää innosta ;A; ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki luulin, että tykkäisin, mutta jotenkin se ei vaan sykähdytä. o_o Ei oikeastaan mitenkään. Hmm.

   Heh, mä en edes keksi noille uusia luonteita. :D Tytöt ovat sellaisia millaisiksi heidät on luotu. Mutta varmaan suurin osa tekee noin miten sinä!

   Poista
 2. tää ei ny liity tähän mutt MITEN SAAT ALKUPERÄSEN CLAWDEENIN TAI ALKUPERÄSEN GHOULIAN KENGÄT POIS ;A; OON YRITTÄNY JA JALKA MEINAS LÄHTÄ PAIKOILTAA voikko tehä tutoriaalin ett miten ne saa pois nuken jalasta ilman rikkomatta niitä kenkiä tai nukkea :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei mulla muuta tutoriaalia ole kuin että VEDÄ. :D Otat vaan kunnolla pohkeesta kiinni, sitten nappaat kengästä, nitkuttelet ja hieman kokeilet, että mistä se antais periksi, ja jos antaa periksi hiemankin, jatkat samaan malliin. Toinen on, että voit yrittää työntää kantapäästä kenkää pois, sitten taas nitkuttelet, työnnät kantapäästä ja nitkuttelet. Kyllä se siitä lähtee. Pidät vaan kovasti pohkeesta kiinni. Kyllä oon itsekin aina välillä pää punaisena saanut noita repiä, mutta on ne sitten jossain vaiheessa periksi antanut. :D Tärkeintä on pehmittää sitä muovia.

   Poista
 3. Mäkin haluaisin Spectran :3

  VastaaPoista
 4. Omg oon ehkä supermyöhässä mut anyway, ole hyvä, ihanaa kun tykkäät noin paljon <3. OLI JO AIKAKIN NE SULLE SAADA.

  Ja skfjlskfdj Thali >3< miten voi olla noin söpö karvapallo.

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3