sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Free & Happy


Zombiewalk 2012 Helsinki.

Ehkä jopa hieman järkyttyneen näköinen mies totesi hengähtäen todella iloisen hymyn kera mun hyökätessä kameraan päin että: "Kiitos! Juuri täydellinen loppu videolle!"

Hahaa, tuli tosi hyvä mieli siinä vaiheessa. xD Oli kiva vetää kunnolla roolia siinä vaiheessa kun huomasi, mitkä kamerat kuvas videokuvaa. "Roolia". Mun rooli syntyi meikatessa siinä vaiheessa kun nauroi ja virnuilin tekoverta lisäten ja kaverit kommentoi, että näytin ihan psykopaatilta ja että pitäisi virnuilla koko ajan. No, sen tein, vaikka välillä tuli hieman olo että oliskohan pitänyt vain vetää sitä "klassista" zombia, joka näyttää eksyneeltä, olevan ihan pihalla ja hiiiiidaaas. No, hidas mäkin olin (vaikka yhdessä vaiheessa pinkaisin takaisin kavereiden luo kulkueessa, olin jotenin onnistunu laahustamaan pidemmälle). Mutta oikeastaan ajattelin, että kai se oli sitten mukavaa vaihtelua (vaikka kuulostin välillä Jockeyltä ja Witchiltä samaan aikaan, L4D2-pelistä siis. Enemmän Jockeyltä...). Ja ei tarvinnut pidätellä naurua (kaverit kommentoikin kesken walkin että mulla on helpointa. :E). Periaatteessa olisin ollut aika vänkä, jos olisin noin verisenä ollut eksynyt ja hämmentynyt zombie, mutta jotenkin psykopaattius on aina helpoin näyteltävä.

Ja nyt ehkä ajattelen liikaa. xD Mutta tosiaankin, tekovaihe-kuvia ei tullut omalta osaltani (unohdin kameran kotiin & se, jonka kameraa lainasin on kuvien uploadajan tavoittamattomissa, joten kuvia tuskin tekovaiheista vielä tulee), enkä muutenkaan voinut zombiewalkissa kuvata. JOTEN odotin, että muut ovat saaneet edes muutamat kuvat uploadittua nettiin, jotta voin näyttää lopputulosta tänne. :D

Kuvan lähde:

Olimme onnekkaita saadessamme Samin meikkaamaan meidät, meitä oli monta ja aikaa kymmenestä puoli kuuteen - joten kiirettä tosiaankin piti. Oman meikkini päälle lisäsin vielä rutkasti verta verta VERTAAAAA ja meikkasin silmät. Verta piti olla paljon kasvoissakin (ja käsissä ja jaloissa), koska mun vaatteet oli ihan veressä myös. Ja tykkään siitä että saa sotkea - zombie on parasta "cospia" ikinä! :D:D Kerran cospasin Left 4 Deadin Hunteria, mutta siinäkään en revitellyt meikin kanssa ihan näin paljon.

Kuvan lähde:
hs.fi
Kuvan lähde:
Marko Saari


Lisää kuvia tulossa, kunhan niitä taas jostain pongailen. :D Jos pongailet mun (tai kavereiden) kuvia, voit ihmeessä lähettää viestiä tai kommentoida tähän. Tai jos ihmisiä ei kiinnosta, niin en välttämättä tänne enää lisää näitä zombie-kuvia heitä. xD

Mutta oli kyllä aivan uskomaton kokemus! ...vaikka loppujen lopuksi housujeni halkeama oli jossain aivan liian korkealla, koska toverizombiet talloivat riekaleitteni päälle alituiseen. Mutta suosittelen kaikille, joilla ikinä vain on mahdollisuus! :D Ja jos ei muuta niin paljon verta vaatteiden päälle ja mukaan. Se on hauskaa, ja ihmisten reaktioita on hauska katsella. xD

10 kommenttia:

 1. Vau ~
  Vaikuttavia pukuja sekä maskeerauksia kaikilla~

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi toi eka kuva susta on ihan törkeen hyvä 8'DDD! Sä näytät niin... psykopaattiselta x'D etkä yhtään itseltäs, ihan käsittämätöntä ja creepyä! Hahaha just hyvä kyl, miten joku onki onnistunu nappaamaan sust tollasen kuvan. Ja sä olit kyl just paras zombi ku olit vähän erilainen :'D oli kyl kauheeta ku meiän muitten oli niin vikeeta pitää pokkaa ku sä päästit oikein sellasen psykopaattisen naurunkiljahduksen pfff.

  Ja jee ryhmäkuva meistä! Mä mietinki et mis kaikki tollaset ryhmäkuvat meistä voi olla ku niit otettiin niin simona ja ku oon netistä koittanu ettiä ni en kyl oo montaa nähny, toi on varmaan ainoa.

  JA ASD NOORA TOS VIKAS KUVAS fksldj hänki näyttää niin zombielta ja toi kuvan valaistus on just tosi zombiemainen. Ja sinä taas siellä psykovirneines "seuraavat aivot, seuraavat aivot, TUOLLA >8)))!!" Elina on kans creepy ku kattoo tolleen sivuun, ihan ku ois just kuollu silleen maassa maaten niin et silmät pyörähtää tonne sivulle yyyh. Ja Katsuuuu Katsun käsi on tosi mustelmaisen ja kuolleen näkönen yyyh ja toi ilme on niin tolleen "olet ruokaa" hehe :D.

  JA ANTEEKS KU TALLOIN SUN HOUSUJA YHY, en tehnyt näin tahallani! <:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD Se oli niin hauskaa kiusata teitä. Ja muitakin siinä kulkueessa.

   Poista
 3. Voi ihana :D hitsit ku en päässy tonne :s

  VastaaPoista
 4. Vähänkö oot siistin näköne♥ :D

  VastaaPoista
 5. Mun yks kaveri sano et kun kävelitte sen talon ohi se säikähti ihan hirveesti :D

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3