keskiviikko 30. toukokuuta 2012

For you, Mattel!

Se, kun joskus kysyin teiltä, että olenko vaikuttanut teihin liittyen Monster High:in ja Barbieihin, liittyy seuraavaan (kiitoksia HIRRRRVEÄSTI vastauksista ;u; Ne yllättivät minutkin!! En ikinä osannut uskoa, että osaisin vaikuttaa niin paljon teihin! Olette kultaisia. <3 Parhaita lukijoita ikinä! >:D):

Olin yhteydessä Matteliin, josko heillä olis tajota mitä vain, MITÄ VAIN (en edes puhunut palkasta mitään, mutta jonkinmoista työtä silti ajattelin :D) minulle, koska rakastan kertoa heidän nukeistaan (erityisesti Monster High:sta), rakastan niitä ja varsinkin kuvata niitä. Rakastan Monster High'ssa ja Barbieissa ihan kaikkea muutakin sivusälää - kuten elokuvia ja sarjoja ja piirroksia yms. yms, joten totta kai olisin halunnut tehdä... no, mitä vain. :x Mutta kuten arvata saattaa, Mattel vastasi kieltävästi (tai no, Amerikan sähköpostiin Mattel ei vastannut oikein mitään, ja Suomen sähköpostissa tuli kieltävä vastaus). No, eipä se mitään! Olisipa mulla yhtä paljon intohimoa hakea jonnekin muuhunkin paikkaan. :D :x

Mutta tähän sähköpostiin tuli tehtyä seuraavat kuvat yksinomaan pelkästään Mattelille (sanoin sähköpostin lopussa myös, että jos ei tästä postista ollut muuhun, niin ottakaa tämä ja kuvat kunnianosoituksena):


Ideahan noissa kuvissa on simppelisti se, että nuo fraasit liittyisivät SEKÄ minuun "työnhakijana ETTÄ Mattelin nukkeihin. Tämä tietty tarkoittaa sitä, että jotta Mattel ymmärtäisi, mistä olisi kyse :E niin että se, joka sähköpostini lukaisi, tietäisi Mattelin nuket. No jaa!

Eli tosiaankin, "I can be" ensimmäisessä kuvassa liittyy tosiaankin tuohon Barbieen, joka on yksi "I can be"-linjan Barbie, Moviestar (tähän kuvaan piirsin itse taustan xD). Keskimmäisessä on Monster High -nukke, johon tosiaankin sopii tuollaiset hauskat fraasit, jotka on väännetty normaaleista lausahduksista "kammottaviksi" (kuten esimeksiksi "Hirveän kaunis", "Dead tired", "Hello, bretty ghouls"). Tämä on ehkä lempikuvani tästä kokoelmasta. Ja viimeiseksi sitten Barbien Fashionistas-sarjan nukkeja. Tylsin kuva ehkä, joo, mutta ainakin näyttää että osaan käyttää photoshoppia, ja että minulta tulee erinäköistä kuvaa riippuen tilanteesta. :D

Että silleen.

Onkos, lukijat, töihin tullut haettua vähän "erikoisempaan" tapaan? ;D
Jos on, haluaisitteko vähän kertoa tästä?

4 kommenttia:

 1. En ole ikinä hakenut töitä – oon seiskalla vielä kolme päivää. Oon ihan liian nuori. Tosin, mielelläni pysyn lapsena, mutta se ei oo mahollista ikuisuuksiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä saa varttua, mutta mielihän voi aina pysyä lapsellisena. :D

   Poista
 2. Ehkä paras työnhakuyritys ikinä :D. Oikeesti, respect että hait noin suoraan ja noin omaperäisellä tavalla. Ainakin varmasti olit huomattavasti erilaisempi hakija kuin mihin ne on tottuneet, vaikket päässytkään. Yritys hyvä kymmenen <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, ja mä toivon että jäin tosiaankin mieleen. :E Jos vaikka tulevaisuudessa...

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3