perjantai 20. huhtikuuta 2012

Ei niin harmaa päivä

... etteikö jotain väriäkin. :'D

(klikkaa kuvaa täyskokoiseen, kiitos!)

Täällä sataasataaropisee koko ankeudessaan, mutta ainakin viimoiset lumet lähtee ja kasvit alkaa kasvaa! Pitää olla positiivinen. xD

Päätin tänään tehdä jonkinmoisen kuvan, johon paneudun vähän kunnollammin, joten päätin napata söpöistä keittiöverhoista kuvan, kolmella eri valoituksella, tungin ja käsittelin ne yhteen photoshopissa ja lättäsin vielä sateenkaaren ja joitain muita pieniä juttuja kuvaan. Tällainen tuli, ja jos sielläpäin sataa missä te ootte, niin toivottavasti tää kuva vähän piristäis. xD Jos siis kevätmasennus sateineen on iskenyt.

Kun sataa, ni mä yleensä kyhnötän mun tietokoneen ääressä ajatellen, että olispa kaunis aurinkoinen sää, sais otettua vaikka kuvia luonnonvalossa. Vaikka tuskin aina kuvaisinkaan, jos sää jotenkin yhtäkkiä muuttuis. xD Mut tosiaankin, mä istun koneella lähes säällä ku säällä (;_;), tai katson televisiota ja toivon kauniina säällä jonkun kaverin ulos kävelemään mun kanssa. Joskus niin hiljaa, että kämppis ei kuulis - jos mua sittenkin vaikka laiskotuttais. xD

Mutta teettekste jotain erikoisempaa sadepäivinä?
Keksittekö te jotain TEKEMISTÄ, vai eikö sadepäivä eroa mitenkään muista päivistä?

Btw, molemmat kissat nukkuu kiltisti selät vastakkain mun vieressä tuolilla ja nykii. <3 Söpöö. Nykii siis unissaan, ei mitenkään... vakavasti.

21 kommenttia:

 1. Kyllä piristi toi kuva, tosiaan :) Sateenkaari tosin näyttää tehdyltä (mitä se onkin xD) mutta jotenkin se ei häiritse tossa kuvassa :))

  http://emiliavalokuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, halusin siitä just sellaisen melkein ilmeisen kuvamanipulaatiokuvan. :D Olis kyl ihanaa, jos sateenkaaret oikeesti olis heti ikkunan edessä. <3 Vois nauttia näystä.

   Kiitos!

   Poista
 2. Aivan ihana kuva! Todellakin piristi, vaikka täälläpäin ei kovin ankeaa olekaan (jos nyt lunta ei lasketa, siitä olen jo saanut tarpeekseni kiitos D:). Ihanin kohta tuossa kuvassa on kyllä itse verhot, minäkin haluan tuon väriset verhot! xD Itse tykkään mennä kesäisin sadepäivinä ulos juoksentelemaan paljain jaloin, etenkin kaatosateella. 8DD Mutta talvella se ei oikein taida onnistua, niin kyhjötän vain sisällä laiskana datismatona, jes >.< Talvisin ei muutenkaan huvita mennä ulos, öärgh, sulais jo lumet ja tulis jo lämmintä ja TULIS JO KESÄ ;_; </3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww ihana juttu! :D

   Voi ku mäki olisin noin romanttinen. >u< Mutta jotenkin lopulta se kastuminen ahdistaa itteäni. :s Kaatosade on kyllä ihanan kuulosta.

   Meil ei taida olla enää lunta, täällä Salossa. >:)

   Poista
  2. Romanttinen, mitä ihmettä?! XD

   No höh, meillä onkin jonkinlainen takatalvi täällä Kuopiossa, ensin lumet melkein sulaneet ja sitten jo seuraavana aamuna 10cm lunta lisää kaikkialla D8<

   Poista
  3. Niin siis ei romanttinen ihmissuhde-mielessä, vaan ajatuksena. kaunokirjallisuus-romanttinen. :D Eli.. öö... "unelma". xD en osaa määritellä sitä sanaa.

   Poista
 3. Sadepäivä---------> datausta 8)

  VastaaPoista
 4. Sadepäivänä kattelen vanhoja kuvia ja leffoja

  T: Linnea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa ihanalta. ;_; Mitä kuvia katot? :D

   Mulle on inhottava tapa tullu, että jos katon koneelta leffaa ni pitäis olla karkkiakin. :E Joten jos alan kattoon leffaa, alkaa hirveesti tehdä mieli karkkia. Pitäis muuttaa tää ajatusmaailma.

   Poista
 5. Mä istun koneella liikaa muutenkin. Sadepäivänä ero on vain: "oho, sataa. Mäpä lähden ulos ku se loppuu..." Sitten ku se loppuu, jatkan datausta. Mutta kesällä, kun sade on lämmintä, mä nautin siitä. Etenkin rankkasateesta. Mun on pakko lähteä heti ulos jos on lämmintä ja sataa. Lähinnä juoksen ja säädän pihalla, mutta hauskaa se on. Enkä mene mielelläni takaisin sisälle ennen kuin olen läpimärkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa <3 Se on kyllä läpimärkänä ihana vaihtaa vaatteita. :D Tulee ihanan lämmin ja kuiva olo.

   Poista
  2. ...ja sit vaan on ihana märkänä jättipyyhkeeseen kääriytyneenä alkaa katsomaan jotain leffaa, suosittelen

   Poista
  3. Ei, liian stressaavaa se, että kun kuivun ni kuivun tosiaankin, ja pian kaikki paikat kutiaa :E;

   Poista
 6. Iihana kuva:3
  No yleensä sadepäivinä dataan, mut kyl joskus (harvoin) meen ulos sateenvarjon kans mietiskelemään maailman ihmeitä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D

   Oi mä muistan yhden kerran ku menin mun kämppiksen kanssa ulos ja alko sataa, mentii sit semmoseen pieneen liukumäkeen, jossa oli katos, ja keskusteltiin kaikkea. :D Se oli kivaa. Ihana tunnelma!

   Poista
 7. Upea kuva, näkyy, että on nähty vaivaa ! Tuo valoitus on kaunis, ihanan lempeä ja hento tunnelma. Pidän suunnattomasti iloisista kuvista~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ;3; Mäki tykkään, niitä on vaan jotenkin vaikea toteuttaa. xD Ei oikein tiedä, mitä tekis.

   Poista
 8. Hieno kuva (: Kumpa mullakin olis tollaset keittiönverhot >:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Kiitän kämppistä, se on hankkinu ne ja sillä on sisustus-silmää. :E

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3