lauantai 7. huhtikuuta 2012

Älkää huoliko...

... Olette hyvissä käsissä! :)

(Klikatkaa kuvaa taas täyskokoiseen! <3)

Mää en välttämättä uskaltais olla tän hoitajan hoidoissa ollenkaan, sillä ei varmasti oo ihan kaikki OOKOO tuolla päänsä sisällä. Niks naks! %S

Ensimmäinen nimensä saanu Barbie mun kokoelmissa. :D Päädyin Fantasiaan, koska se on vaan pyöriny päässä. Kuten Tali. (Paitsi Talin tapauksessa lisäsin h:n tuonne, jotta ei... olis ihan suomen tali-sana, öhöhöhlölh.)

Mut taas nukkekuvaa, ja vaikka tää on taas tämmönen mulle kaikkein helppo tapa ottaa kuvista nukkeja- eikun nukeista kuvia, ni annan itelleni anteeks tällä kertaa. Oon sallittu tekeen näin, koska YLPEÄNÄ ITSESTÄNI, oon lähteny ulos, saanu aikaiseks muitakin ku nukkekuvia. AAA. Ja mä nyt en oo vielä oikein "kunnolla" kuvannu mun Barbieita, ni eiks nii et tää on ihan OK tällä kertaa? ;D Älkää väittäkö vastaan. Se oli retorinen kysymys.

(Ihan tiedoks niille, joita kiinnostaa:
Fantasia on Barbie Fashionista, ensimmäistä aaltoa. Pää oli kyllä erikseen ostettava (Cutie-vaihtopää). Oikeastaan just tän pään takia mä rupesin kerää joitain valikoituja Barbieita. ... mut tän mä oon kyllä vissiin kertonu jo aikaisemmin. xD Ja tommosen hoitaja-vaatesetin löysin Hong Kong -kaupasta (Honkkarista, en siis sieltä toisesta paikkaa...) Ja voi ei, samalla ku kirjotan ni täytyy taas ihkuttaa mun nuk- kissaa. Se on niin pieni et se ei osaa oikein ilmeisesti käsitellä sen kynsiä, ja se jää aina välillä kiinni kynsillään joka paikkaan [tällä hetkellä siis mun sukkaan, siks mä tätä kirjotanki :D], nykien sitten epätoivoissaan kun ei pääs irti... )

Sain myös innon kokeilla maalata mun yhtä ABJD:tä uudestaan, mun ainoaa, jota jaksan pitää esillä, kun vois mennä koristeenakin. Kuvia siis tulossa, jos onnistuu ja inspaa. Toivottavasti onnistuu, en jaksais turhautua TAAS. xD Ja haluan kovasti elvyyttää mun hartsinukkeiluakin taas. Katotaan jos huomenna saan aikaaseks maalata sen. Närn. >87 Peukkuja siis!


Mitä Barbiet merkitsee teille?
Kertokaa ihmeessä kaikki, mitä mieleen tulee. :D

10 kommenttia:

 1. BARBIE = Leikkinukke, ei todellakaan mikään "näyttelynukke" niinku sulla. Hiukset saksittu monelta pois. Kaupan hyllystä otettu se jolla on pisimmät hiukset, ei netistä vaivalla metsästetty.

  T: Linnea

  VastaaPoista
 2. Mulle barbie merkkas pienenä "kivaa nukkea, jolla on mukava leikkiä" tmstms. Nykyään vanhoilla barbieillani ei ole minulle enää mitään arvoa. En kuitenkaan raaski myydä niitä, koska ne herättävät paljon muistoja :3 ♥ Joskus lähitulevaisuudessa harkitsisin tuollaisen Fashionista -nuken ostamista. Tuollainen pinkkitukkainen irtopää olisi kiva~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muaki harmittaa, että mun vanhat Barbiet on jossain. Joskus ne pelastin siskon luota, mutta taisin antaa takaisin. Voi, harmittaa se, jolla oli sateenkaarenväriset hiukset. ;^; Ja Megara, ja... Mikäköhän se yks mun ehdoton suosikki oli? Emmuista.

   Kiitos! <3

   Poista
 3. Mikun kanssa samaa mieltä:) Ennen MH-nukkeja aikaa (okei kuulostaa tyhmältä, whatever) keräilin Barbieita ja niitä kuvasin, mut sitten kun tuli eka Monster High---> Barbiet alko olemaan jotenki tylsiä. Ei sinänsä mikään ihme kun kaikilla on pepsodenthymy & suurimmalla osalla blondit hiukset:D Joo, aina välillä tekis mieli tyylii leikata polkkatukka jollekki barbielle, mut ne on varastossa nii.. Ps. Mullaki on toi irtopää 8D♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tiiäks kuinka mä JÄRKYTYIN BR-leluissa, kun meille vihdoinkin tuli noi uudet Fashionistat! o_o Siellä oli yks Fashionista _BARBIE_, jolla ei ollu sen kuuluisaa pepsodent-hymyä, vaan se hymyili SUU KIINNI D88 Tarkistin vielä moneen otteeseen, että onhan se Barbie, ettei vaan Barbien kaveri. Näytin sitä oikein muille työntekijöillekin. xD Ei ne siitä innostunu ihan yhtä paljon ku mä...

   Hae varastosta! >:)

   Kiitos! :D

   Poista
 4. Barbit on kivoja<3 Itellä ei ole kuin yksi /vanha/, mutta kun rahatilanne suosii, niin hankin kyllä lisää! ;)

  Tuo oma barbi on tosiaan ihana: äitini vanha (Eli about 30 vuotta ikää sillä) punapäinen ja vihreäsilmäinen nukke (itelle tulee siitä aina mieleen Lily Potter) jolle minä olen tehnyt muhkean nutturakampauksen. Kestomallia tosin - tukka on langalla ja neulalla kiinnitetty siihen tyyliin kuin se on. Mekkona on väliaikaisesti vanhasta pilkkukankaasta kursittu "rättimekko" (on se oikeesti ihan tyylikäs xD).

  Mutta tykkään kyllä barbeista. Fashionistasta oon haaveillut jo pitkään, äiti ei vaan ole ollut kovin innoissaan :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww xD

   Mun äiti sai totutella mun nukkeiluun jo monta vuotta sitten, ku aloitin noista kalleista nukeista. :D Ehkä sitä vähän helpotti, ku vaihdoin vähän halvempiin.

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3