torstai 15. maaliskuuta 2012

Väliaikaistietoa tai jotain


Holaa!

Otin hienon LAAAHHH "kokokuvan" mun kokoelmasta, tungin kaikki mun nuket yhteen ryppääseen jotta saisin ton näyttään siltä, että mulla olis 32:n nuken sijasta satakolmemiljoonaa nukkea. Mun vitriini näyttää aika tyhjältä ku joka puolella on ton takia nyt tyhjää tilaa. xD Tossa kuvan keskipisteessä on muuten avattu SDCC-Frankie! :D Jee!

Mut ajattelin taas ilmotella, että Monster High Vol. 2 on suomennettu (Jee!), ja saan taas kaks kirjaa, jotta voin pitää Giveawayn. >:) JOTEN PYSYKÄÄ KUULOLLA, mainostan sitä täällä blogissa sitten!

Ja oon alotellu sitä mun Kysymys&Vastaus-rumbaa, joten yritän aina välillä saada tehtyä ja otettua kuvia, jotta voisin vihdoinkin vastata teiän kysymyksiin. :D Viel on siis mahdollista kysyä, jos jokin mietityttää. Mitä vaan! Lisätietoa tämän linkin takana!

Kiitos taas kaikki lukijat! Toivottavasti tuutte jatkossakin nauttimaan muin blogin sisällöstä! Ootte ihania. :D <3

12 kommenttia:

 1. Olin tosiaan kuvaa katsoessani et mitääh montako sataa nukkee sulla on XD Onnistunut kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vanha valokuvaustekniikka dramatisoida asioita. :D Käytettiin jopa sota-aikana ku uutisoitiin. Sotilaita saatto olla vaan joku kymmenisen kappaletta, mutta rajattuna osaa joukosta pois ni mielikuvitus jatko kuvaa monta sotilasta edemmäs.

   Poista
  2. Ja täytyy muitsaa, että vlaokuvat valehtelee lähes aina. :D Ihmiset ei vana aattele sitä ja uskoo liian helposti uutiskuviakin.

   Poista
 2. vihii, näin tän jo gosussa, mutta silti... 8D uskomaton~ ♥

  VastaaPoista
 3. Oijoi, namivärejä ! Frankieen kyllä katse väkisinkin kiinnittyy... <3

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva! Näyttää todellakin siltä että siinä olis jotain sata nukkee. :)

  VastaaPoista
 5. IIK! Onko se kirjan 2 osa tullu? Jee! Nyt ostaan!:-D Ykkösen omistan tai sit haluan sen sulta.. xD Osallistun siihen varmaan!

  VastaaPoista
 6. Mirva, Ooh, joku huomas siis sanomattaankin! <3 No totta kai Mirva! >:D Mirva se tietää!
  Suvisukka, Heh! xD
  Rosaliina, joo, tai emt onko sitä vielä julkaistu, mutta suomennettu on. :D Ja osallistu ihmeessä! Nyt odottelen et kirjat saapuilee postiin ni pääse ejärkkäämään.

  VastaaPoista
 7. Nyt mua ketuttaa kun oon aina luullu että oon tosi edelläkävijä Monstereissa, ja sitten sinä tulet ja yhyhyy. Sulla on liikaa ihania nukkeja :d Itelläni on vaan kolme DT-nukkea, viis normia jaa sitten kaks skull shoresia xc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, mulla on ihan sama tunne kun pyörin yhdellä suomalaisella foorumilla. xD

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3