maanantai 26. maaliskuuta 2012

Sunnuntain 25.3. kuvasaldoa

Hohohoo!

Sunnuntai tosiaankin tuotti tulosta. Lähdin siis tämän tekstin saattelemana ulos kamera kainalossa, seurana kämppikseni Hanski. Hän tosiaankin oli oivaa seuraa monestakin syystä, ja yks on juustiinsa mallius. KEKE. >:D

Vaikka suunnuitelmiin ei kuulunut ensin laisinkaan Hanskin kuvaaminen, kääntyi se jotenkin siihen suuntaan. Kamerani sain vasta tunnin ulkonaolon jälkeen ulos (käytiin syömäsä ja kaupasa) turvapaikastaan, kun törmäsimme aivan mahtavaan puuhun matkallamme.

Tämä oli sitten lopputulos nro. 1:

Toki muitakin kuvia tuli napattua, mutta niitä näyttelen joko pitkin tätä viikkoa tai vasta viikonlopun postauksessa, jossa näytän muidenkin saamia tuotoksia. Jos haluat vielä liittyä mukaan, se on mahdollista perjantaiseen saakka: Ohjeet tämän linkin takana!
Hehe, täyskokoista kuvaa katsovat ja tarkkasilmäisimmät varmasti huomaavat heijastukseni Hanskin laseista. ;D

6 kommenttia:

 1. Kuvaa itteeskin:--D Mutta toosi hyvä kuva...:--)♥!!

  http://rosaliinaslife.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku olisin tarpeeks kuvauksellinen ja inspiroisin itteeni. xD No saa nähdä, josko jossain vaiheessa toimin "muottina". Silloin kyllä kuvassa ei oo todellisuudessa minä, mutta mikäs siinä, kunhan taidetta saa tehtyä. :D

   Kiitos!

   Poista
 2. Ihana kuva ! Kaunis valaistus ja sopiva muokkailu. Pidän lopputuloksesta ! ~
  + ota kuvia itestäskin ! .___.

  VastaaPoista
 3. Olis kiva nähdä muokkaamaton ja muokattu versio jostain kuvasta :) Ja haluun nähdä kuvia susta (niin kuin muutkin xd)
  http://emiliavalokuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3