sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Katsahdus blogiin: Barbie Fetish by Mirva

Tästä alkais vähän samaa sarjaa kuin mitä noi mun "LÖYSIN TÄLLAISEN VALOKUVAAJAN!!11"-bloggaukset. Nyt vaan keskityn blogeihin, ja aina kun löydän varteenotettavan ja mua kiinnostavan blogin, yritän saada aikaiseks kerrottua niistä teille mun blogin lukijoillekin! Ja jos tykkäätte mun blogista, niin melkein uskoisin, että teitä kiinnostais nääkin. :D Tai no, emmä muiden mauista tiedä. Hmm.

Mut niin, aloitetaan tää sellaisella blogilla kun Barbie Fetish käyttäjänimeltä Mirva.Siinä katsaus Mirvan blogiin. Hänen postaukset sisältää aina tosi nättejä ja hienoja ja värikylläisiä kuvia, joista mä tykkään. Lisäks bloggaaja tuntuu mukavalta henkilöltä, ja tietää, mitä tekee blogillaan, sisällöllään ja nukeillaan.

 Kuva © Mirva

Ja kuten kuvista huomaa, kyse on nukkeblogi. (Älkää huoliko, yritän saada tehtyä myös ei-nukkeblogeista näitä postauksia. ;D) Ja jos tykkäätte nukeista, HYÖKÄTKÄÄ HETI TÄN TYYPIN BLOGIIN. :D Hop hop!


 Kuva © Mirva

Blogi sisältää niin vanhoja kuin uusiakin Barbieita, Monster High'ta, sekä todella taidokkaista kustomointeja.

Ja kuvien tekijänoikeudet kuuluu Mirvalle, eli nämä ovat MIRVAN kuvia.

Oon niin huono kirjoittaan mitään arvosteluja, mutta tärkeintä on, että bloggauksesta löytyy linkki. xD Jättäisin kirjottamatta mitään muuta, mut kyllä nyt jotain täytyy blogista sanoa. Joten sori kangerteleva teksti, yritän "parhaani". *PUNEH*

1 kommentti:

  1. Olen itsekin aina ihaillut M!RVAn kaunista, raikasta ja hyvälaatuista blogia, ja stalkkailenkin sitä suunnilleen joka päivä. Uusia postauksia odottelenkin aina innolla~ Mahtava blogi, täytyy sanoa.

    VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3