sunnuntai 8. tammikuuta 2012

"VÄHÄ HIENO TAIVAS KATTOKAA KATTOKAA TUOL ON VÄHÄ HIENO TAIVAS!!11"


Halusin yrittää ottaan "hienon maisemakuvan", mut mulle ei vaan riitä silmää tommoseen. xD En siis osaa tehdä kuvista yhtä heinoja ku miten ne nään, tai edes hienompia. Kun taas jotkut osaa ja pelkällä kameran napin painautuksella, ilman photoshoppia. :E Vähä ärsyttää, mutta on tässä sentään yritystä!

Kesken synttärikahvituksen oli pakko ottaa kuva ja pakottaa tekeen edes jonkinmaisen maisemakuvan valmiiks. Halusin kokeilla. Paha vaan, et mä tykkään kontrastista, väreistä ja tarkkuudesta, ku taas maisemakuvissa usein tykkään just pastellisävyistä, haaleudesta ja pehmeydestä. Joten mulle, ku yritän tehdä semmosta, ni riitelen oman näkemykseni kanssa ja mikään tuollainen heleä ei vaan tunnu ja näytä yhtään hyvältä. Joten tein kontrastisen, terävän ja värikkään kuvan. >_> Ärsyttävää. NO EI SE MITÄÄN <3 MULLA ONKIN IHAN OMA NÄKEMYS!!!11121239187243!!"#

Seeelevä. :)

... Miks mulla ees on tageissa "valokuvaus". :'D

7 kommenttia:

 1. Upea kuva (kaikesta huolimatta) !! Oon kyllä aikas samanlainen, ihannoin sekä maalauksissa että valokuvissa sellaista raikkautta ja "heleyttä", mutten saa sellaista jälkeä itse aikaan (kyynel). Ronski on oma käsi ja rajut kontrastit, damn ! :''D <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! :D

  Joo, joskus vahingossa voi tulla semmosta "neitseellistä" jälkeä, mutta sekin tulee kovan tuskan ja työn alta. ARH. No, oma näkemys, sitä kuulukin kunnioittaa köh. >8(

  VastaaPoista
 3. Todella hieno kuva. Se on se taiteilijan vapaus...
  Silloin tällöin jokunen katsoo vähän oudosti, kun saatan ihan oikeasti huutaa, että taivas näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuo on hieno kuva.
  Jokaisen taiteilijan tekee joskus mieli ottaa ihan perus maisemakuvia, nyt sinun teki, mutta yksi ero tässä on - tämä kuva ei ole mikään "perus maisemakuva", vaan jotain hyvin taiteellista. Tuo taivas on hyvin kaunis ja kyläkin tulee kivasti esille.
  Missä tämä kuva on otettu ?

  VastaaPoista
 5. mitääää, upea kuvahan tuo ::::3

  VastaaPoista
 6. Miekin tykkään tästä~!^^ Komppaan kommentissani täysin Miku_6:tta ja sanon, ettei tää oo mikään perusmaisemakuva (joissa niissäkään ei oo mitään vikaa!) vaan jotain paaaljon hienompaa ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kiitos! :D Kuva on otettu mun ja kämppiksen parvekkeelta. Ihana taivasnäköala, eiks nih? Harmittaa, et kaveri varas sen. xD No mut, sit ku saadaan sohva olohuoneeseen ni tuun viettään siel sit aikaa. Toivottavasti. B)

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3