torstai 12. tammikuuta 2012

SEWN CHAOS

Klikatkaas kuvaa taas täyskokoiseen!

Päätin alottaa eilen jotain, mitä oon halunnu kokeilla siitä lähtien ku tutustuin Monster High -nukkeihin - eli uudelleenmaalata vinyylinukkeja. Syy, miksen oo alottanu repainttaamista tai ABJ-nukkejen faceuppaamista maaleilla on mun hyihyi pensselikäsi, joka tykkää täristä ihan hitsinmoisesti aina ku yritän maalata jotain suoraa. Mut sen jälkeen ku tutustuin League of Legends -nimiseen peliin, ihastuin yhteen Championiin niin paljon että haluni muokata Monster High -nukesta (joiden vartalot on ihanteellisia balleriina-Oriannalle!) kasvo päivä päivältä enemmän. Ja sit eilen kävin kaupat läpi (höh, ainoastaan Cleoa löyty täältä Salosta Death Tired -nukkena Ghoulian rinnalla. :E Ghoulian kasvot ei sopi yhtään Oriannalle niin nappasin Cleon.) ja ostin nuken ja akryylimaaleja.

Sit etin kuvia Oriannan Sewn Chaos -nimisestä skinistä ja päätin tehdä nukkea enemmän pelin kuin skinin piirroskuvan mukaan. Helpompi. Ja ehkäpä realistisempikin. :'D

Nyt oon saanu siis pään maalattua enkä oikein muuta eilisen jälkeen. Yllätin kyllä positiivisesti itteni, olin hieman kyyninen koko ajan ku tätä maalasin.

Njep. B)

10 kommenttia:

 1. Siis toihan on ihan sairaan upee O__O Miten sait alukuperäse meikit pois, vai onko ne tuolla alla?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :D

  Poistin ne asetoonittomalla (!!!) kynsilakanpoistoaineella. :)

  VastaaPoista
 3. Siisti - siis todella siisti. Upeaa työtä. Kaunis jälki. Laadukas. Täydellinen.

  Lisää kuvia ?

  + munkin pitäs koklata tätä, sillä on käynyt varmaan sata kertaa mielessä .____."

  VastaaPoista
 4. Kiitos, ja kiva kun on mieleen! :D Lisää kuvia on vähän huono ottaa kun ei ole muu ku naama tossa kunnossa, ja hiuksetki aion lisätä vasta viimeiseks ettei sotkeennu ni... :x;;

  Koklaa ihmeessä! :D

  VastaaPoista
 5. Heippa! Ittellä kans käyny mielessä tuo customointi, olen tällä hetkellä tekemässä omaa BJD:tä ja mietin et faceuppien tekeminen monster high nukeille olisi hyvää harjoittelua.

  Luin muutamia tekstejä akryylimaaleilla maalaamisesta että kannattaa käyttää akryylimaaleille tarkoitettua ohenninta mm. Cryla Flow Enhancer. Maalatessa jälki on tasaista eikä jää "siveltimen jälkiä."

  Vakaan kären kanssa niin itse kun maalailen, niin tuen pikkurillillä tasoa.

  Ajattelin kysyä että paljon halvimmillaan monster high nuket maksaa? :o Itte oon suunnitelu iha kunnon makeoveria sille nukelle, tekisin peruukin ja nukesta ihan erin näkösen.

  (olen niin uskollinen vanhoille kauhutarinoille mm. Frankenstein ja Dracula, en hirveänä tykännyt ideasta että oltaisiin "kauhulegendojen" lapsosia. Tästä syystä en ole hankkinut vielä yhtään, vaikkakin nuket ovat aivan käsittämättömän upeita. Kuolaan niitä joka kerta!)

  VastaaPoista
 6. Mmmoi!

  Joo, ohentimesta oon itekki kuullu, mutta en jaksanu ettiä sen enempää, kun täällä Salossa ei suoranaisesti oo mitään kunnon maalaustarvikekauppaa, ni en oikein usko et olis löytyny mistään. :'D

  Suomessa halvimmat on sitä jotain 18-20 euroa, mutta ulkomailta tilattaessa nuket voivat olla n. 10 dollaria, eli whoa, ajattelepas euroina noita. O_O Siks mieluummin tilaan ulkomailta, jos tilaa isomman satsin ni ei kyllä tunnu missään. :D

  (mäki rakastan just noita, enkä tykkää esim twilightin vampyyriversioista yhtään, mutta nää nuket ajattelen jotenkin lepsummin enkä niinkään niitä vanhempia, ajattelen vaan että on.. hahmoja :D mut mänyt tykkään hirveesti kaikesta kauniista, ni en vaan voi estää itseäni keräämästä.)

  VastaaPoista
 7. :'D Vähän sama ittellä ku torniossa asuu, eipä täälläkään ole oikein tiimaria suurempaa. Mutta jotenki uskon et tuun jossain vaiheessa rikkaana ihmisenä sen tilaan netistä, kun ei se niin tähtitieteellisiä summia maksa. :'>

  O_O no huhhuh, eroa on. Ja ulkomaillahan on isompi valikoimakin(?) Mistä yleensä ulkomailta oot tilannu? voisin sitten itsekkin harkita :>

  (mä en käsitä mitä twilightin kirjottaja on miettiny tai mitä se on tienny vampyyreistä, kun se on kirjaan kirjottanut oman version vampyyreistä. Niin itsekki oon yrittäny mutta silti jotenki hakkaa takaraivoon, uskon että tuun ostamaan muutaman nuken, mutta tuunaan niistä oman näkosen. En voi sille mitään, että haluan luoda itse kaiken~)

  noi nuket on niin täynnä yksityiskohtia että jos oisin vielä lapsonen nii en varmaan mitään muuta tekis ku kantaisin nuita nukkeja ympäriinsä ja harjaisin niiden hiuksia.

  VastaaPoista
 8. Joo, munki täytyy kattoo sit kun oon vähän enemmän varoissani. xD

  No ebaystä katson, mut 7 nukkee sain 45 dollarilla, kun yks myi mokkejaan eteenpäin. Monster High LJ -kommuuni on yks, jota tsekkaan aina välillä ja välillä ihmiset ilmoittaa myynneistään. :D

  (No, hän nyt halus keksiä oman vampyyrinsä, ei ketään voi siitä syyttää. :D Ehkä oli kyllästyny noihin "normaaleihin", tai sit halus vaan keksiä jotain omaa. En mä sinäänsä nää siinä mitään kivaa, ihmisiä on erilaisia. :D)

  Joo, haha. xD Mäki harrastin BJD:itä 6 vuotta, kunnes jäi ne vähän taka-alalle, ni nää on mukavaa vaihtelua, ettei periaatteessa tarvii itse väsätä mitään vaan että nukke on valmiina koristeeksi hyllylle ilman sen suurempia muita maalaamisia.

  VastaaPoista
 9. Sinulla on todella upeita kuvia. Tulin todella hyvälle tuulelle tästä, aina on mukava katsella kuvia nukeista. Itsekin räpsin nukeistani kuvia, mutta eivät ole lähelläkään tasoasi. Monstereihin olen ihan retkahtanut ja tällä hetkellä minulla on kaksi Draculaura ja Toralei.

  Muokkauksesikin näyttää hyvältä. Odotan innolla sen valmistumista. Pitää stalkkailla sinua useammin XD

  VastaaPoista
 10. Rana, Kiva kun kuvat miellyttää! *3* No kuule, oppimalla oppii, ja mistä sitä tietää, jos oot vaa liian itsekriittinen. ;D

  Stalkkaa vaa, ei haittaa! B) Täytyy päivitellä sit useemmi.

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3