maanantai 5. joulukuuta 2011

Kolmikko ja vitriini

Kesk-- kknfnnnkn kun sunnuntaina oli iskällä huutokauppa. Huomasin siellä ihanan lasivitriinin, jonka koin aivan täydelliseks mun nukeille. @_@ Olin ihan hirveän kauhuissani, koska se oli huutokaupassa mukana ja ties vaikka siellä koko salillinen olis halunnu sen. Äitipuoli kyllä lepytteli ja sano et ei siellä kukaan ollu kiinnostunu oikein tollaisista kalusteista, että lähinnä just vanhasta tavarasta ja antiikkiroin-...tavaroista. No mun onneks sain sen 25 eurolla (kukaan muu ei huutanu :D, pohjatarjous oli 20), ja mamma sano et se pistää siihen 20 euroa ni se on joululahja. ("siis mä maksan vaan 20 euroa!! ... Linda, mä maksan sit tästä 20 euroa. HEI LINDA YMMÄRSIKSÄ NYT IHAN VARMASTI ETTÄ MAKSAN VAIN 20 EUROA TOSTA???!??!" Joojoo mamma anna ku mä nyt näitä asiakkaita laskutan RAUHASSA JA YMMÄRSIN ET MÄ MAKSAN SEN LOPUN VIIS (5!!!) EUROA >8E No ei. Nauroin tolle tilanteelle. Ehkä mamma pitää mua jotenkin... ymmärtämättömänä. ::DDD)

Iskä sano et kaupassa tollaisen vitriinin arvo on jotain 625 euroa. ... @_@

Klikkaa kuvaa täyskokoseen.

Sit ostin vielä yhden pään ja Fashionista-nuken, johon sen pään tuikkasin. Tässä siis mun kooma kolmikko (<3<3<3<z3defg):

Klikkaa kuvaa täyskokoiseen.

*3* Mun vauvat.

Huutokaupasta tuli mukaan myös 40 eurolla pesukone. xD Halpaa. <3

Eipä tässä muuta taas. :O Paljon on tekemistä vielä ja paljon ... tekemistä. Huomenna saa keksiä että mitäs sit kokonaisena vapaapäivänä tekee. Ehkä vois siivota vessan. Hmm. Tai sit viettää vapaapäivää. 8''''D

6 kommenttia:

 1. Sää ja sun nuket :) Mites selkä eilisen "urheilun" jälkeen? Tänään vietetään tottakai vapaapäivää,itsenäisyyspäivän kunniaksi :)

  VastaaPoista
 2. :DDD

  Ei mun seläl mikkä? xD Hanski-parka on mäkissä vaa, vois neki viettää itsenäisyyspäivää höh.

  VastaaPoista
 3. Oletpas sinä tehnyt paljon halpoja ja hyviä kauppoja ! :)
  Uskomatonta, että suomessa MH:tkin maksavat enemmän kuin sinun hyllysi...! @____@ Tyylikäs hylly muuten.

  VastaaPoista
 4. Haha, sen ku ajattelee noin niin HUI APUA 8'''DDD

  VastaaPoista
 5. Mieletön hylly ! Kyllä hyvät kaupat teit, ehottomasti. Nyt sen päätin, kiitos kuvasi, mun uutukaiset tarvii valot. Todellakin. O_o

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3