keskiviikko 14. joulukuuta 2011

I'm 'So Sorry', that...

Klikkaa kuvaa täyskokoiseen!

Joo eli liittyen aikaisempaan tekstiin ja postaukseen, että "MITÄ TÄÄL TAPAHTUU", ni tätä tapahtu. Eilen mun yhden cospin peruukki (oon hieman epävirallinen cossaaja) saapu, ja en mä voinu siis sitä olla kokeilematta. Toisin ku eilisessä postauksessa, mun tukka ei oo oikeesti pinkki enkä oo värjänny sitä pinkiks tai mitään, peruukkimeruukki vaan tshihi. Ja kuva on aika creepy, mutta sen kuuluukin. Oon siis cospaamassa Pinkie PieMy Little Pony - Friendship is Magic -nimisestä sarjasta, ja ajatus on siis laadukkaasta peruukista tehdä kihara, koska, well DUH, isojen etsintöjen jälkeen en löytäny sopivan kiharaa peruukkia. :E Mut tää on heat resistanse, eli tätä voi kuumalaitteilla muotoilla - JA HARJATA NORMAALILLA HARJALLA. Ja tukka on ihana, haluan pitkän tukan. XD Vähän harmittaa, että tää tulee sitten kiharrettua, mutta eipä mitään. Ehkä sit joskus ostan uudestaan tän saman ja pidän peruukkia myös suorana. :D

Mut siis kuvaan liittyen, tämä on pieni epävirallinen cospi samasta sarjasta, liittyen Pinkieen myös. Yhdessä jaksossa Pinkien hiukset sano PIIIUUUU ja hänestä tuli "hieman" vinksahtanut, suorilla hiuksilla. Hahmon nimi on nyt fanien kesken siis Pinkamena (mikä on siis Pinkien pitkä nimi, Pinkie on siis lempinimi), eli siis kuvassa on kiharoitta Pinkamena Diane Pie.

Odotan nyt innolla, et pääsen kiharoiden hiuksien kimppuun ja saa kuvata kaikkea iloisenpinkkiä.

Aijoo. Juhlan paikka. VIRALLISEMPI IHMISKUVA PITKÄÄN AIKAAN MUN BLOGISSA \o/ Valitettavasti musta mutta ei se mitään. :D

Pinkamenaa olis kiva cossata kanssa. Ehkä joskus. O_O

MOI, ÄITI! Kiva ku luet ja pelästyt tätä kuvaa ihan varmasti. :D

5 kommenttia:

 1. Epä-heatresistantteja peruukkeja voi myös kihartaa :> ja! Saat kyllä helposti myös suoristettua tuon peruukin cossisi jälkeen jos haluat sen uudestaan suoraksi ja kiharat huspois.

  T.cosplay-pätijä ystäväsi Mauku

  VastaaPoista
 2. Huiettä miten creepy ! ~ O___O
  Ja hieno ! ♥

  VastaaPoista
 3. Joo tiijän, oon kihartanu tavallista kuitua, mutta mulla on jotenkin mielikuva että nää saa suoristettua paremmin ja peruukki kestää paremmin. ...Mut en omista tietämystä. Ooh Mauku, en teinnytkään että stalkkaat >:)

  Miku, kiitos! 8D

  VastaaPoista
 4. Eiku eiks ne antit kans voi jotkut kuidut olla selalsia että jos kihartimella kihartaa ja on liian kuuma ni voi sulaa? :O

  VastaaPoista
 5. 8D vain kuukauden kesti vastata haters gonna haaate

  Joo ei normikuituja voi kihartimella kihartaa MUTTA! >:D se ei tarkoita sitä että niitä ei saisi kiharaksi. Olen kolme kertaa kokeillut ja aina toimii. Suoristus kannattaa kaikille peruukeille tehdä samalla mentaliteetilla oli heatresistant tai ei.
  Stalkkaus on kivaa t.Mauku

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3