lauantai 3. joulukuuta 2011

BARBIEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeee

Eilen mulla oli aikainen joulu. :D Tällainen kokoelma Barbie-nukkekamaa nappautu mukaan eilen perjantaina BR-leluista. :D Eilen alotin availemisen ja myönnän, en oo saanu vielä kaikkia paketteja auki. Se on ihmeen raskasta. :E Mutta toki BR-leluista tuli mukaan myös muidenkin lahjoja, mutta niitä en näytä. K) Aijoo, toi Barbie-nurse -asu ei oo BR-leluista mutta sopi tähän kokoelmaan. xD Eikä tietty Death Tired -Ghouliakaan tai Harumika oo Barbieta mutta ke ke ke. Kyl sit myöhemmin tulee kuvaa paremmin, mitä näillä teen. :D::D Istun lattialla ja leikin kotista- eikun. Nåjå, olispa jo olohuoneessa hyllyt valmiina ni voi osan nukeista istuttaa sinne. Pitäis sit vielä ostella noita Barbie-ständejä. Mut ainakin Fashionistat istuu nätisti <3 Ku taas sit noi joilla taipuu jalat tai ei taivu jäsenet ollenkaan. Niit ei saa mitenkään nätisti odottamaan standejään. xD; Nyt ne vaa notkuu hyllyllä seinää ja toisiaan vasten ku jotain boolia juoneina. :T Ihan huvittavaa. xD Melkein pyydän anteeks hirveää kuvanlaatua, mutta se olis vaa turhaa. :D
Aijoo, ja Faust tietenki heti innostu kahisevasta jättipussista, kun olin saanu sen tyhjäks, ja siellä se sai aikansa kulumaan muutamanki hetken. :D

Eli tämmöstä tänne. B) Ehkä myöhemmin saan napattua kuvia mun uutukaisista. Sitä ennen ehkä karkkikauba.

Veronpalautukset. <3

8 kommenttia:

 1. Aaah, thö Ihana Faust~ ♥

  Ostitpas paljon Barbie-kamaa... moneskos MH -nukke tuo Ghoulia nyt sitten oli ? :D + nuo barbien asut kelpaisivat pullipeilleni oikein kivasti... :---)

  VastaaPoista
 2. Apua, en jaksa laskea. xD Pakattuna nuket vielä. Oiskohan joku 17.?

  VastaaPoista
 3. Haha ohmygosh x'D sulla nyt sit riittää kaikenmoisia nukkeja! Onko toivelistalla vielä ne mitä mulle laitoit naamakirjassa? Spectra Vondergeist ja Abbey Bominable? Ja oliks viel joku kolmas? En oo noita nähny ku oon Toys R' Usseihin menny, mut käyn nyt luultavasti tän viikonlopun aikana Targetissa ja siel ilmesesti pitäis olla, ja jos ei oo ni voisin ehks viel tilata netistä Allisonin kotiin ja sit lähettää sieltä ku meen Nykin jälkeen sinne : D.

  Sori ku tää on kauheeta säätöä xD; mä vaan en koskaan muista niitä nimiä ja sit en hirveen usein pääsekään mihinkään mis niit vois olla ja ja ja yhy.

  VastaaPoista
 4. Juu ei mitään! xD Noi nyt käy! Ja nyt on tullu jo uusiakin kauppaan, jotka on My Sweet 1600 -linjaa. :D Niitäkään mulla ei ole.

  Eikä mitään <3 Äläkä ota tästä nyt mitään stressiä, jos ei löydy ni ei löydy. :D Älä mun takia mee minnekään mikä kuluttaa sun rahat xD;

  VastaaPoista
 5. huomasin just yhen jutun..
  toi barbie vaatesetti (fashionista) toss alhaal joss on hopealaukku....se on MH Cleon laukku erivärisenä :O

  VastaaPoista
 6. ;o ooh pitääpä muuten joskus jaksaa tarkistaa asia! Voisko näin hassusti olla :D No, Mattelin molemmat.

  VastaaPoista
 7. Kuinka paljo rahaa sulla oikeen meni tuolla reissulla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni jotain 200, oikea hinta oli jotain lähemmäs 400, mutta henkilökunta-alennus <3 :D Oli kivaa kun sai veronpalautusrahoja.

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3