torstai 29. joulukuuta 2011

as Deadly as Gorgeous

Rupes ärsyttää toi oma naama aina ku vilkas tänne blogin puolelle, ni nappasin esiin ulkosen kovalevyn ja kattelin vähän että mitä vanhoja kuvia siellä on. Varsinkin tästä sarjasta mua jäi harmittaan, et olin saanu tehtyä vaan yhden kuvan valmiiks. Siellä on monta potentiaalista kuvaa jotka voisin tehdä loppuunki saakka.

Mut nii, nappasin siis vaikeimman niistä (silloin ajattelin sen olevan vaikein), ja ei tähän niin paljoa aikaa mennyt ku luulin. Luulin taustan poiston olevan vaikein homma, mutta naah. Se kävi tosi näpsäkästi. :D Tässä kuvassa ku näky eniten kuvaankuulumatonta taustaa koko kuva-alalla + muutamia "vaikeita" kohtia (hatun verkko esim), mistä pitäis napsata tyhmät taustat pois, mut kun menin vähän matalamman aidan yli, niin asia tapahtu lähes kädenkäänteessä. \o/ Kloonistamppi, en oo sua kertaakaan näin paljon rakastanu. Mut nii, alkuperäsestä käsittelemättömästä kuvasta ehkä huomaa, mistä puhun. Kyse siis taustasta:


Ei niin iso homma kuin luulin silloin joskus vasta opinneeni lisää Photoshopin taikoja.

Aijoo, kuvassa mallina toimii Sanni! Kiitos hänelle jälleen!

Olisin ehkä voinut jättää punaiset huulet ja kukan pois lopullisesta kuvasta, mutta yhy, tykkäsin ajatuksesta liikaa. :( Nooooo. <3 Tykkäkää tekin, jookosta. Kiva väripilkku eikä näin ollen ole pelkkä tylsä portetti. Tai no, toi taitaa ehkä olla vähän kliseinen tapa, MUTTA EI SIIS ENEMPÄÄ TÄSTÄ SE ON IHAN HYVÄ NOIN <3<3<3<3<334<za5we3234234.

_ _ _
Hanski (kämppis) nauratti mulle hikan. Ja nyt mulla tulee sit varmaan koko yö ilmaa ylös, vaikka hikan oonki saanu lopetettua. >8( HMPH.

9 kommenttia:

 1. Hirnosti oot saanut taustan tehtyä. varsinkin toi hatun verkko, niinkuin itsekkin puhuit. :)

  VastaaPoista
 2. Uuu, hieno ! ~ Tosi kaunista ja taidokasta muokkailua, pidän ! n___n
  Kuka tuossa kuvassa on ? (viaton kysymys, jos se on esim jostain sarjasta, niin täytyy sanoa, että olen varsin tietämätön...)

  VastaaPoista
 3. Malli löytyy blogitestistä, ja hahmo kuvassa on "hullu leski" :D Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Le hurr, tykkään. .D (Järkevät kommentoinnit vol.x)

  VastaaPoista
 5. Oohh siistiä kun itse sä tykkäät! ;D Hyvä juttu! Nappaa itelles vaan :D Kiitos! <3

  VastaaPoista
 6. Tykkään kovasti, varsinkin juuri noiden punaisten väriläiskien takia!

  VastaaPoista
 7. Noi punaset just sopii toho~ Mitää välii jollai kliseel, ne ny vaan toimii hyvin toteutettuna (JA SEN SÄ TEET AINA fsdkfkzagmjvgzmjg)

  :D Suomeks = täll puolel ruutuu on yks, joka rakastaa sun blogia ja sun kuvia ja sun piirroksia ja sun nukkeja ja ja ja SUA (>D) ...eli jatkan siun stalkkaamistas Cx SEkä täällä että gosus :P

  VastaaPoista
 8. Hyvä juttu, koska mäki tykkään! xD

  Smoothy, ;^; Ihanaa jos säväytän teikäläistä noin! Maailman mahtavinta, että omilla jutuillaan voi! Eikä stalkkaaminen haittaa, niin kauan kun et vaan kattele neljännen kerroksen ikkunoista sisälle. >:D Hyvä kun tykkäät! >u< öldkösldf!

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3