sunnuntai 11. joulukuuta 2011

All Stitched Up! Ja KIITOS!

Ja klikkaa taas kuvaa alkuperäiseen kokoon!

Joujoujoujou, noin. Nyt tuli sitten tehtyä virallinen kuva tuosta Classroom Frankiesta, kyllä tähän muutama tunti kului. :'D En halunnu käyttää kopyraitattuja stockikuvia tällä kertaa. Se vie sitten aikaa 8E No mutta, oppiipa tekemään sitten taas vähän lisää photoshopilla.

Mulla ei meinannu tulla tehtyä tätä kuvaa ollenkaan kun en oikein saanut sellaista kuvaa otettua Frankiesta kuin olisin halunnu (olin hyvin saamaton jaksamaan ottaa uutta kuvaa ja posettamaan nukkea jotenkin järkevämmin, kuvanottohetkellä en oikein jaksanu kuluttaa aikaa ja... ei oikein tehnyt mieli kuvata, mutta teki mieli kuitenkin tehdä pitkästä aikaa kunnon kuva. xD; En jaksa sitä, että blogi on täyttynyt nyt vähän aikaa räpsäisy-kuvilla, haluan pitää blogin laatua kuitenkin... laadukkaampana.), mutta MELKEIN pakotin itseni tekemään kuvan valmiiksi (no, en nyt sanois täysin että pakotin. Kyllä mä tätä ihan mielelläni tein, vaikka photoshop hidasteli ison työ-tiedoston takia). Yks hyvä syy se, että 51 (!!!!!!) lukijaa, ja halusin pistää sen kunniaksi jotain hienompaa, vaikka tää ei nyt suoraan oo mikään onnittelukuva. :D Mutta koko kuvan tekemisen ajan taustalla oli se lukijamäärä-ajatus, ettäh!!11 Periaatteessa tää onki kiitoskuva!

_ _ _

Ja nyt haluan erityisesti kiittää sellaista bloggaajaa kuin Miku_6! Jaksanu kommentoida mun lähes joka postausta, kiitos tästä! <3 Ja toki kiitos kaikille muillekin, jopa hiljaisille lukijoille, joista en tiedä Lukijat-listauksen avulla mittään! 51 on iso pieni luku, ja oon edelleen hämmentyny, et oon päätyny sellaiseen lukuun. :D KIITOOOSS SIIS LUKIJAT! Toivottavasti ootte nauttinu (JA TULETTE NAUTTIMAAN JATKOSSAKIN) mun blogista. Toivon, että teitä ei oo hirveesti häirinny aika nukkepainoitteiset merkinnät. :D Kyl mä sit joskus pääsen taas kuvaan ihmisiä, ihan varmasti..!!!!!11 ASKdsdf.

4 kommenttia:

 1. Nyt kommentoin minäkin välillä. Mä en lue kovin monia blogeja, tai ainakaan seuraa, mutta sun kuvablogi on kyllä yks, jota pyrin vähintään kerran kuussa vilkaisemaan. Ja totta, en ole mikään niin hirveä nukkefani, joten tykkäsin enemmän noista sun aikaisemmista postauksista, mutta jos niitä on luvassa lisää, niin kyllä tämä blogi pysyy kuukausittaisessa katsastuksessa : > Kivaa, kun jollakulla on taiteellista silmää. Toivottavasti pukki tuo jouluna vähän paremman kameran, niin pääsen minäkin kokeilemaan : >

  VastaaPoista
 2. Voi yää muistin vielä lauantaina töissä, että oli se vlaokuvausnäyttely vikaa päivää, mutta en mä sitä enää töitten loputtua muistanu ja maanantaina ei tosiaankaan enää ollu pystyssä teidän. D: Yää.

  Joo, en tosiaankaan tiedä milloin pääsisin leikkimään ihmisillä (tai edes käsittelemään käsittelemättömiä kuvia Voionmaan ajalta 8E) niin en osaa yhtään sanoa että milloin ja miten paljon tulee ihmisistä arttia 8( MUT TOIVOTTAVASTI EES VÄHÄN NAUTIT NÄITTEN KUVIEN KATTOMISISTA xD Ettei ihan turhaan tarkasteta kuukausittain. :D Mutta kiitos silti kaikesta! <3

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos, liikutuin syvästi ! n___n ♥

  + aaaaww, Classroom Frankiehan on suorastaan vastustamaton ~ ! <3

  VastaaPoista
 4. Oo hyvä vaan <3 Oot jääny mieleen.

  On! 8D Omnom

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3