torstai 10. marraskuuta 2011

Ready for the Party!

Korkkasin tänään muuttopakkaamisen. Aloitin mun koriste-esineistä. Etenen... mukavan laiskasti. No, onneks ei oo kiire. :D Vielä. Sain ton tynny- eikun pahvilaatikon puoliks täyteen ja sit mulla inspas päivittää blogiin kuva, jonka tein eilen, khahaha. Seuraavassa kuvassa on siis Dawn of the Dance - Frankie. Rakastan tätäkin. *3* Liian nättejä.


Klikkaa kuvaa taas täyskokoseen versioon. :D Mä tykkään tästä, tuli mukavan glamour. Mulla on aina vaikeuksia glitterien kanssa. :E Tappelen aina miljoona kertaa ku pistän glitteriä, ennen ku näyttää sen verran ok:lta että kehtaa julkasta. No, glitteriä ei voi koskaan olla liikaa (vaikka kyllä tosiaankin voi mutta SSSHHHHH).

Ajattelin myös vähä näyttää vertaukseks mun tyypillisintä nukkekuvaustilaa ja alkuperäisen kuvan. Eli näin:


Klikkaa kuvaa täyskokoseen versioon. Eli mitä tässä kuvassa näkyy on mun tietokoneen näyttö tuolla taustalla (pistän näytön mustaks, tulee ainakin suurimmassa osassa päässä oleen mustaa taustaa, mikä siis on yleensä aika tärkeää ja helpointa, jos nukella on hiuksia. Tässä hiukset oli siististi kiinni niin ei taustan muokkaaminen koneellakaan olis ollu kovinkaan vaikeaa. Mutta aina vähemmän töitä. :D), oikealla on paperi, joka siis heijastaa vasemmalta puolelta tulevaa valoa varjokohtiin ettei jää liian tummiksi. Tässäkin oli melkein vielä liian tummaa tonne takatukkaan, jonka halusin näkyvän kuvassa myös. Mutta ilman paperia se olis mun kameran asetuksilla ollu musta, joten. :D Ja sitten loppu olikin photoshopissa säätöä. Korjasin värejä ja pistin "ei-tärkeät" kohdat mustavalkoisiksi, photoshoppasin standin pois jaaaa.... no kaikkee pientä. Semmosta hilua, että jos alan selittää sitä kaameaa listaa, mitä "pieniä" tekoja tein, että kuva näyttäis hyvältä ni sit voi huvittuneena kattoa ettei tässä alkuperäsessä ja lopullisessa muka silleen oo eroa. :D On on, usko vaa. Ei se käy ihan nii helposti että pistät kuvan mustavalkoseks valiten vaan tietyt värit ja avot! Nääh. Se on liian pliisu niin, täytyy valita kohtia, mitä nostattaa. Mustavalkosessa on vähemmän eroavia sävyjä ku värillisessä. ;O NO ON JOO jännä pitkä litania taas. Moi, jos hyppäsit tän tekstin yli suoraan tän kappaleen loppuun! :D Moi vaa! <3

Nii ja sitten mun MAHTAVA, KALLIS työympäristöni:
Onpas mun näyttö likainen. o_o Pittääpi siivota sit jossain vaiheessa. Oon kyllä muokatessa ja piirroksia värittäessä huomannu ylimääräisiä "pikseleitä" :DDD Isäpuol toi mulle eilen vai milloin se oli tehokkaita näytönpuhdistusliinoja. Jos raaskis vaa jossain vaiheessa käyttää, on kuulemma kalliita. 8E

Joo eli mun valonlähte on tommonen sikakallis Pöy7äl4mppU_20983-merkkinen kapistus, jossa tasapainon takia roikkuu todella kallis ja harkittu Hello Kitty -kirjanen. Kun mulla ei oo ollu varaa hankkia/ostaa jostain toista pöytälamppukalliskapistusta, ni tosiaankin, pienenä valaistusapuna toimii toi Valkoinen Paperi suurella peellä, joka on hankittu Salaisesta Vietnamilaisesta Putiikista, jonka nimeä ei liiku täällä netin uumenissa. Vain Tärkeät Ihmiset tietää sen koordinaatiopisteet. Ja totta kai tällainen hyvin tärkeä ja liian kallis tekemään mitä vain töitä kenelle vain ruokkii itseään kymppitonnin hintaisilla Viilis-tuotteilla, jotka sisältävät juuri oikean määrän kaikkea moskaa, että luovuus ja jaksaminen pysyy yllä. Ja mitäs vielä. Sakset, kameran linssi, jokin mysteerinen aine (Goldwell Twist Around Curl Lotion, jota en ees käytä) penaalin vieressä, minkä vieressä taas on yksi korvatulppa. Hmm. Mihinkäs se toinen on kadonnu... Aijoo. Ja tietty nukke kuvausvalmiina.

Ja tosiaankin, tää on mun tää kaikkein helpoin, jos iskee into kuvata nukkea eikä jaks liikkua tyyliin päivänvalossa ulos. :'D Tarpeeks valoa nuken kuvaamiseen, ja saa kivan kontrastinkin. Toinen valo olis kiva. Tai salama(t). Tai päivänvalo.


Omnömnöm. Eipä mulla muuta. ;O Täs viel noi kaks kuvaa nopeammin tarkastettavissa. Sitä ei tarvii klikat. Eikä tota kokonaiskuvaa. Niist ei oo isompaa. %D :

(Lisäsin mustavalkoisen tähän vertailukuvaan. :'D Ymmärtää sit vähän paremmin, mitä tarkotin sillä mustavalko vs värillinen -sävyjutulla.)

4 kommenttia:

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3