keskiviikko 23. marraskuuta 2011

MUUTTO KÄVI. MUN OSALTA.

YAY 8D

NOT SO YAY 8D

Anyway. Tänään imuroin, pesin lattian ja siirsin mun tavarat (no suunnilleen. siis noi kaapit ja näi) mun huoneeseen. Jos vaik seuraavaks pesis vaatehuoneen hyllyt ja keittiön hyllyt ni pääsis siirtää astiat ja vaatteet nnnnniu paikoilleen. Pääsis eroon noista laatikoista olohuoneessa. xD Olis kiva jos saisin olohuoneen... siihen kuntoon, et Hanski vois siirtää tavaransa sinne taas vaihteheksi.

Ihanan paljon tilaa. <3 Kuvat ei kerro totuutta. Lisätkää näihin kuviin vielä vaatehuone, toinen makuuhuone ja keittiö sekä vessa. Omnom! En jaks oottaa et pääsee näkeen kämpän siinä kunnossa ku pitää. >:D

5 kommenttia:

 1. OMG toi huone näyttää kyl ihan valtavan tilavalta 8o ja se on vaan yks makuuhuone! Kuin monta neliöö tos kämpäs oikein on? Ja mikä on vuokra? Omgomg vähänkö siistiä joka tapauksessa 8D! Laita sit paljon kuvia tänne ku ootte saanu kaikki paikalleen hihii.

  Yhy mä en varmaan koskaan löydä Turusta mitään kämppää x'D kaikki vuokrat on niin prkln isoja ku yksin pitää asustaa. Epäilen ettei kukaan kuitenkaan keväällä oo muuttamas ni nyyh, saa nähdä miten mun yksinasuminen tulee onnistumaan haha <:'D.

  Mut mut, onnea onnea sulle muuttoon ja uuteen kotiin 8 )).

  VastaaPoista
 2. Uuu hieno~ ! :---D
  Onko tilavakin ? Siltä meinaan näyttää! :D

  VastaaPoista
 3. Heini, Joo 8D 76 neliöö. Ja vuokra on 625 + sähkö (ja netti). Tosi tilava! Ja katotaan, kyl varmasti tulee kuvia jatkossakin. xD

  D8 joo ymmärrän. Voi sunkkaa. Mites toinen Heini muutes? xD Emminatieta miten se nykyjään asustelee. :O
  Kiitos! <3

  Miku, Juu 8D 3H ja keittiö.

  VastaaPoista
 4. Oooh kuulostaa kyl hyvältä diililtä, 76 neliöö on ihan törkeen iso haha :D!

  Sunkkaa xD ! Toinen Heini sai hankittua oman kämpän jostain päin Turkua, en enää muista tarkalleen mut tais olla jossain rautatieaseman lähettyvillä. Hän halus vihdoinki koittaa asua omassa kämpässä ku oli kuulemma tähän asti aina asunu jonku kanssa, et ihan ymmärrettävää kyl. Eikä mustakaan yksin asuminen enää niin kammottavalta ajatukselta tunnu ku mitä se oli ennen ku tulin tänne, mut ei mua toisaalta kämppiskään haittais kunhan molemmilla ois omat huoneet :D. Mutnåjå, saa nährä.

  Lol oisko jotain amerikkalaista mitä haluisit tuparilahjaks :'D ? OSTAN SUL ISON AMERIKAN LIPUN >8D LOL.

  VastaaPoista
 5. Apuaa 8D;;;; ... MONSTER HIGH -NUKEN! TAI SEINÄKALENTERIN! <3 TAI LAKANAT <3

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3