sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Alun muuttoa. Ho.

Ho ho ho. Vähän tylsempi blogikuva. :D Mut mä oon jo innostunu pakkaamaan, vaikka virallinen muuttopäivä on vasta 21. päivä. Heh, mun huone näyttää edelleen siltä ihan ku siellä ei oikein mitään ois tehtykkää (vaikka pahvilaatikoita on jo jonkin verran), mut mulla on laatikot melkein kaikki jo tyhjät + mun vaatehuoneesta on puolet vaatteista jo pakattu. Vaatehuone ei tässä näy kun näääh. :'D

Mut tästä näkyy jo vähän, mikä on mun Monster High -kokoelman laita. Mulla on tällä hetkellä .... mmnnn16 nukkea. + Mä sain töistä Monster High -displayn kartonkihahmot + logon - kuin coolia?! 8DD Aion pistää ne mun uuden huoneen seinään ja niiden väliin pistän sit Monster High -arttia, kun jokaisen nuken mukana tulee semmosia pieniä ihania kortteja ja näin.

Haha, tuolla nukkejen alapuolella on mun pelastama kaktus. :D Ei sitä enää saa pystyyn. Lerputtaa sit tolleen ja huvittaa ihmisiä. Niin ja kattokaa mun lasioviin! Siellä on mun giveaway:n kirjat! Olemassa on. B)

Toivottavasti pian voin näyttää kuvii mun ja Hanskin asunnosta. Khähä.

3 kommenttia:

 1. Uuu la laa, sinullapa paljon MH:ita~ ! :--)
  Kiintoisa huone, muuten.

  VastaaPoista
 2. Mut ei vielä läheskään kaikkia %D ... <3

  Se oli ennen seinät täynnä piirroksia, mutta otin ne aika pian pois kun koulu loppu. xD

  VastaaPoista
 3. Sulla on niin monta nukkea et pelkään vahingossa ostavani jonku mikä sul on jo :'DD vaiks annoitki mul linkit niihin mitä haluisit.

  Mut omg, onnea muuttoon! Tahdon jutella sun kans mesessä pian ja kuulla kaikki kuulumiset <3.

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3