perjantai 4. marraskuuta 2011

Halloween 2011 ja random ABJD-kuva

Osallistuin Monster High LJ-communityn Halloween-kuvakisaan tällä kuvamanipulaatiolla:

Emmä voittanu, mut en olettanukkaan oikeastaan. xD Siellä oli paljon hienompia kuvia, mun oli vähän tylsä. Mutta ei harmita, kun en näe tätä lopulta edes niin sopivana siihen teemaan. :D Olis voinu olla enemmän tunnelmaa. Nii, ja koska Monster High on semmonen "nössöhkö" kauhujuttuasia, niin toi on mansikkahilloa, mitä Ghoulialla on tossa päällään. :3 Ja käsi on kadonnu jonnekin. xD Ja yks kommentoi että onpa verinen zombie. Tajusin sit että joo, tsombit ei vissiin oo oikein ... noin eläviä. :D Joten mansikkahillo kertaa 90243. Tsahaha.

Sit kuvasin mun yhtä aasialaista pallonivelistä nukkea, vähän kun kokeiluks ku meni vähän makutohon harrastukseen. Ja ymmärsin osittain mistä kanssa kiikastaa. Kuvat näyttää ihan hyviltä, mutta en osaa meikata nukkeja tarpeeks hyvin et ne olis mun mielestä kauniita, enkä jaksa opetella, ni ei mikään ihme että harrastus vähenee. 8'D Mut se kuva siis:
 

Ei mitään silleen ihmeellistä tällä kertaa. xD; Sain kyllä kasan uusia Monster High -nukkeja (*u*), joten ehkä tuun taas kuvaamaan niitä, yllättäen... MUHAHAHA >:D

Jee pääsen koht muuttamaan (todennäkösesti) pois kotoa. *3* Ollikkalassa pysyn, mutta omaan asuntoon. Tai no se on mun ja Hanskin yhteinen. xD Hanski päätti muutta Saloon ni sille kävi että muutettais saman katon alle jakamaan vuokraa. Se Mahdollisesti Tuleva asunto on 3h + keittiö 8D Ja se on n. 625 euroa kuulta, eli ei paha hinta puokkiin maksettavaks! JA SIEL ON _TILAA_.

Täytyy ottaa sieltä paljon kuvia sitten. >8) 14. päivä alotan työharjoittelun BR-Leluissa. 8D Oooohh. Aijoo, ja me muutetaan vissiin nyt marraskuun puolella. o_o <3

Mutta eipä tässä muuta kai ehkä eikai emt. %D

5 kommenttia:

 1. Nicee.. BR-leluun jos vaikka sain monster high - nukeist alennusta :)) Muuten, lovetan sun Nukkejas <33

  VastaaPoista
 2. Ihana BJD~ ♥ Ja taidokas kuvakin. Odotan uusien MH:iden kuvia innolla ! >w<

  VastaaPoista
 3. Hompsantoosa, Haha :D Kiitos!
  Miku, Kiitos! 8D Yay, sitten saan ainakin yhden hyvän syyn kuvata niitä >:D !

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3