perjantai 26. elokuuta 2011

Oh, freaky just got FABULOUS!


*3*

Kyllä. Myönnän sen ja ylpeästi. Oon yltäpäältä rakastunu Mattelin (Barbien luoja) Monster High -nukkeihin! 8D Eilen kävinkin ostamassa jo ensalkuun kaks kappaletta, Ghoulian ja Frankien. Tykkään hirveesti niistä videoistakin, rakastan sitä piirtotyyliä. xD <3 Ja en jaksa odottaa, että saan hankittua noita enemmän 8D Voisin alkaa ihan keräilijäks >u<

Mulla on vähän menny maku ABJ-nukkeihin, ja suurin syy Hartsilapset-foorumi. 8( Siellä on jotenkin niin kuollutta, "lievästi" sanottuna mulla on ikävä niitä alkuaikoja. Voivoi, no minkäs teet. xD Mutta ei se mitään, mä oon löytäny ihania korvikkeita. <3 Ja en jaksa odottaa, että pääsen kuluttaan noihin sen kaiken energian, mikä jää BJD:issä pois. En kyl aio vielä myydä noita hartsisia nukkeja, jos nyt kuitenkin ihan rauhottuu ja kattoo, miten menee. :D Mutta jotenkin oon vähän jo kyllästyny tohon isoon kokoon, oon alkanu haaveileen semmosista pienistä, Barbien kokoisista hartsisista.

Ihanaa, kun Mattel on alkanu tunkee nukkeihinsa niveleitä @3@

Onks Suomessa muuten jotain foorumia, joka on kaikille nukeille? Semmoinen, mikä ei siis oo suht kuollu :'D Vai pitääkö kansainvälistyä?


_ _ _
Aijoo. Mun kamerassa tai jossain on vika. Luultavasti toivottavasti kamerasta. Se tekee ihan älytöntä rakeisuutta pienissäkin isoissa, jopa satasessa, ja oon nyt kokeillu paria muistikorttiakin, että tuskin niistä kyse. No, joskus on kameranki aika mennä lääkärintaskastukseen. :O Noo, katotaan ku seuraava palkka tulee. Toivottavasti kamerassa on vika ni ongelma olis selvitetty. xnx


Vielä yks lisäkuva:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3