tiistai 21. kesäkuuta 2011

TaiKin tulokset

No ei sitä TaiKiin päässy, ja kolmanneks viimeinenkin olin. No mut ei ainakaan tullu sitä kuuluisaa "ekaa varasijaa" tai "pisteen päässä" opiskelupaikasta, joten se helpottaa, vaikka hassua onkin. xD Vaikeinta tässä on se, että nyt ei ole sitten vuoteen mitään tiedossa, ja ens vuonna vielä vähemmän tietää, minne hakee. En halua taas joutua tohon samaan valitsemiseen, että kumman koulun pääsykokeisiin menee jos molempiin pääsee.

Ja enkä nyt mene siihen "TaiK on muutenkin semmonen kusipääkoulu"-juttuun, oon edelleen mieltä että TaiK on just paras koulu täällä Suomessa mulle, eikä mulle nyt mitään kränääkään sitä koulua vastaan tullu. :'D Naurattaa, miten moni rupee vihaa TaiKia sydämensä kyllyydestä heti ku tipahtaa kelkasta.

Nyt odottamaan, että jotenkin pitää valokuvausta yllä. Eniten pelkään just sitä, että kaikki mun oppima katoaa jonnekin.

No mutta sen näkee sitten. B) Elämällä on aina kivoja yllätyksiä takataskuissa.

(Jotenkin olin kyllä ihan varmakin, että ei näin pienellä valokuvatietämyksellä voi kovinkaan pitkälle päästä xD)

4 kommenttia:

 1. Harmi!

  Mut toisaalta tietämättömyys tulevasta on ihan parasta, ite menin voitsin jälkeiseks kouluttomaks vuodeks ensin kuudeks kuukaudeks työharjoitteluun paikallislehdelle ja sen jälkeen lähdin neljäks ja puoleks kuukaudeks vapaaehtoishommiin Makedoniaan.
  Parhaat ideat syntyy äkkiä!

  Voimia ja tsemppiä ens vuoteen! Suosittelen kuitenki harkitsee myös Turkua, se on vahvasti taidepainottunut eikä siellä tartte tehdä miusta mitään lehtikuvaukseen liittyvää jos ei diggaa.

  VastaaPoista
 2. No en mä tiedä olisko mulla sielläkään ollu kovinkaan hyvät mahdollisuudet pärjätä pääsykokeissa, mitä nyt oon kuullu niistä tehtävistä. :D No mut, vuos aikaa tosiaankin pohtia asioita ja jotenkin sivistää itteään, näkee sit taas vuoden päästä että mitä tapahtuu!

  Kiitos viesistäs! <3

  VastaaPoista
 3. Pääsykokeiden epäonnistumisen jälkeen turhauttavaa on kyl just se, et tulevan vuoden ohjelma on suuri mysteeri - se saattaa tuoda tullessaan jotain upeita mahdollisuuksia ja tilaisuuksia mut se epävarmuus on just tosi ahdistavaa : < tai no, musta ainakin oli x'D.

  Mut mitään toista kansanopistoa sä et oo harkinnu? Oliko siinä se, et sä haluisit oppia enemmän teoriaa vai just päinvastoin vai miten se meni :'D? Uteliaisuuttani koitin vähän googlailla et millasia paikkoja saan ku jotain valokuvauksen koulutusohjelmia koitin hakee, ja Wikipediasta löyty tällanen artikkeli http://fi.wikipedia.org/wiki/Valokuva-alan_koulutus_Suomessa et totakin vois olla ihan kannattavaa lukea ja harkita noita paikkoja, jos ensi vuoden hakusuunnitelmat on vielä auki. Ja koko tulevan vuoden ohjelma.

  Vaikka toisaalta sä kyl tunnut aika vakuuttuneelta siitä et Taik on sulle se oikea paikka : >.

  Toisaalta, tää vuosi vois olla hyvä mahdollisuus koittaa jotain muutakin alaa, kansanopistoissa tai avoimessa yliopistossa, jos siltä tuntuis :D. Vaiks jos valokuvaus oikeesti tuntuu siltä THE jutulta ni en mä tiedä onko siinä sit mitään järkee, haha. Musta on just ihailtavaa, miten sä oikeesti selvästikin nautit valokuvaamisesta ja oot niin kotonas sen kanssa <3. Mut avoimista yliopistoista saattais löytyy jotain vähän samantapasii juttuja - mä vähän selailin Turun yliopiston avoimen tarjontaa ja siel ei ihan suoraan mitään valokuvausta tarjottu, mut oli kuitenki jotain mediaan liittyvää tai kuvataiteisiin jne. Mut en mä tiedä onko nekään sitä sun alaa, kun sua ei lehtikuvauksen hommat ym. journalismialat tunnu hirveesti houkuttavan : <. Mut tollasiakin juttuja kannattaa selata, mistä sitä tietää vaikka jotain kiinnostavaa tuliskin vastaan!

  Eikä työllistyminenkään tietenkään huono vaihtoehto oo, saahan siinä rahaa kerättyä taas uusia koitoksia varten ;D. Voithan sä selailla jotain ulkomaalaistenkin koulujen sivuja, jos sieltä löytyis THE koulutusohjelma sulle.

  Vaihtoehtoja on paljon, kyl kaik lutviutuup, oon ihan varma <3 <3 kärsivällisyyttä ja voimia sulle ja vähän tuuria ja onneakin mukaan <3 !

  VastaaPoista
 4. No siis ei kansanopistoja, Voionmaan jälkeen oon vähän tullu siihen tulokseen ettei oo mun paikkaa, ja joo just sitä teoriaa haluan oppia. xD Ja kyllä me koulussa pyöriteltiin noita eri kouluja, ja tosiaankin ei mediaa ja emt tosta muusta kuvataiteesta kun ne ei yleensä sit mitenkään liity enää taidevalokuvaan. :'< Mut kiitos, mä kattelen! <3

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3