torstai 26. toukokuuta 2011

Taik kutsui, ja sitten vielä lisää ajatuksia!

Aijoo, oon päässy myösmyösmyös Turkkuuseen, Turun taideakatemiaan, mut päätän että yritän TaiKiin (:'D Apua, saa nähdä.......... Itseasiassa oon luottavainen, mut totta kai TOSI skeptinen. Jos ne tykkäs noista ennakkotehtävistä, mitkä kuvaa ihan niinko lähes oikein semmosta mimmosesta tykkään ja haluan kuvata (toki on paljon muutakin) ni mun ei tarvii pohtia, että mitä hittoa ne siellä oikein odottaa. Joten toivon, et saan esitettyä ittäni niillä tehtävillä siellä, syventää janäin mun ajatusmaailmaa. Se on kyl vaikee itellekin.). TaiK vaikuttaa Turkua enemmältä just mulle sopivammalta paikalla jatkaa opiskelua (on vielä nIIIIN paljon opittavaa että OMNOMN söisin (myös teoria)opit siellä ku nälkäinen.. öö ruokaa. TaiK kun vielä keksittyy kokonaan taiteeseen, Turkuun taas haetaan sekä journalistista että taidekuvaa. Turku antaa mulle semmosen kuvan, että siellä sit ton takia opetetaan kaikki ihan laidasta laitaan. Journalistinen kuva ei inspaa mua yhtään, jopa ehkä pelottaakin. :'D Hyihyi aina kun joku kysyy, voinko tulla kuvaan vaikka kuvia johonkin lehtijuttuunsa.


Ja vuos sitten ajattelin vielä että NO HYI EN TOD MIHINKÄÄN YLIOPISTOON, mutta nyt mä odotan just niin innoissani että pääsis kunnolla syynäämään taidehistoriaa, kieliä ja tämmöstä. Onneks on kiihko kasvanu, vihdoinkin opiskelee sitä mikä itteä kiinnostaa. Miten voi olla koulukirjoja ikävä?


Ja totta kai ajattelen realistisesti, että noh. Sisälle pääsee prosentti tai jotain tommosta. MUT HEI. Pääsin sekä _Turun AMK:n_ että _TaiKin_ pääsykokeisiin! Se on jo suur kannustus! Tiedän, että tuun niin masentumaan siellä pääsykokeissa jos nään, etten pääsekään. xD Sit pitää lukee tää merkintä. Mut whoa, mun kuvista tykätäännlfk. Se on vieläkin tosi käsittämätöntä.

Pelottaa just nää kertakäyttökamerakuvaukset. Oon niin huono maisemakuvauksessa että ihan surettaa, ja yhy ehkä pakostakin tulee sit otettua tommosta kuvaa, EMT. Sen näkee sit. Mut onneks siel on kirjoitus- ja piirustusmaalaustehtäviä, saan mun ajatukset ja mielikuvituksen ja taiteellisuuden ehkä mahdollisesti niillä paremin esiin jos noi kertakäyttökuvat (xD) epäonnistuu. Siks oon ilonen ja ymmärrän, miks siellä pitää piirtää ja näin. Toiset osaa kuvata sillä kertakäyttökameralla ja voi sillä päästä jatkoon, mut mä tiedän että oon vähän heikko siinä. En edes kerkeä kokeilemaan kyseistä kameraa. :x No mut, on mul kumminkin pieni ajatus, miten tilanteesta vois selvitä.

Mut eniten ajattelen kompastuskivinä noita pahuksen kirjoitustehtäviä ja haastattelua. Kirjoitustehtävät siinä, että jos pitää tulkita kuvaa ni ajattelen liian SUPPEASTI. Oon monesti sen huomannu. Pitäis osaa avartaa näkemystään ja osata kattoa kuvaa monelta kantilta. Äiti sano, et ajattelen tunteilla, ja oon ihan samaa mieltä. Siks ehkä keskitynkin vaan muutamaan ajatukseen tuhansien muiden lisäks. Mut kai toiki voi olla vahvuus, toiset ehkä kirjoittaa semmosta tosi puista ja kliinistä tekstiä. No, sen näkee mitä tapahtuu..Ties vaikka niitä kiinnostais lukea just semmosta tekstiä. Ei tietä.

JA SITTEN SE HITON HAASTATTELU. Jos edes sinne saakka pääsee. Mä menen aina haastattelutilanteissa ihan lukkoon. xD Tää kumminkin eroaa esim. työhaastatteluissa siitä, että tiedän mitä haluan, tykkään ja mua kiinnostaa kuvata, että pitäis vaan osata jäsennellä ne ajatukset yhteen toistensa kanssa. Koulussakin menen ihan lukkoon ja esitän saman asian miljoona kertaa ku en osaa SELITÄÄ sitä mitä tunnen ja ajattelen. xD Asd, voi meiän luokkalaisia.

No sen näkee sitten. Ainakaan ei tarvii ahdistua ja olla eksyny Hesassa, ei sitä ainakaan sit stressaa. Meen Lealle, joka asuu siis Pasilassa, ja Lea on itekki käyny TaiKin pääsykokeissa ni avot. Ja suostuu olla mun seurana siellä. <3

Kuhan nyt vaan olis oma ittensä ku ennakkotehtävät puhu mun puolesta niin hyvin. Ei sais hairahtua ja pohtia että mitä ihmettä ne sit odottaa näkevänsä. Kyllä ne mun kuvia haluaa nähdä ja ymmärtää mun ajatusta, mussa on vielä niiiiiin paljon kasvettavaa. KD Haluan kehittyä lisääää!!


.... Enkä kestä yhtä vuotta taas ihan tyhjän päällä. :E No, ainakin pääsee ehkä töihin ja saa maksettua opiskelulainan pois ja kerättyä itelle säästöön rahaa tshihi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3