lauantai 30. huhtikuuta 2011

Turun taideakatemian (AMK) ennakkotehtävät 2011

2. Säätila
 
Paikka: Tampere, Voionmaan opisto

Njjoooo oon tyytyväinen kahteen ekaan, sumuun ja  sateeseen, mut jokin ei mätsää kolmannessa, aurinkoisessa. :'D No mut en keksiny mitä olisin voinu tehdä toisin, enkä suoraan sanottuna jaksanu enää edes ajatella asiaa, niin annoin mennä näin. Turkuunhan sai mennä 10-20 portfoliokuvaa, ni ajattelin taas et portfolio voi sit puhua puolesta, jos ennakkotehtävät ei onnistu.

Mut joo, ajattelin, että käytän taas henkilöä, jolle pistän meikin ja hiuksien avulla säätä, + photoshopilla sitten hieman leikin, että saisin korostettua niitä. :D


~*~
3. Tsunami
Malli: Meoi
Paikka: Turku (Kupittaa) - teollisuusalue

Joo, tähän päätin pistää jonkun vanhoista kuvista, koska kaikki ajatukset mitkä tuli mieleen, oli hieman turhan vaikeita toteuttaa täällä Voionmaan opistolla. Tein sitten tällaisen ratkaisun, että otin yhden kuvan (Löytöretki-kokoelmasta), johon sitten silmään photoshoppasin aallon, jota teksti sitten vielä vahvistaa. Harmitti, koska en olis halunnu periaatteessa ottaa tuohon tsunami-onnettomuuten niin kantaa tällä kuvalla, olisin halunnu enemmänkin tyyliin... No, tiedättehän, jonkinlaista mikä ihannois tsunamin voimaa, koska sehän on mahtava luonnonvoima! Ja oon ihan varma, että Japanissa just olis tyyliin jotain haikuja, jotka ei kertois sillä tavalla traagisesti tsunamista tai mitään. Mut yritäpäs nyt sitten löytää joku teksti, mikä ei olis tollainen. Joo, ja tietenkin Turusta tulee taas tällaisia yhteiskuntakritiikki-tehtäviä, mitä muutakaan.

Mut sit päädyin just tällaiseen, ja lainasin säkeistön Ronald W. Hullin runosta Tsunami
Sit vielä tuo stock-kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3