tiistai 26. huhtikuuta 2011

Taik-ennakkotehtävät 2011 - Valokuvaus

1. Tabu

Paikka: Tampere, Voionmaan opiston lato

En muista tosiaankaan, miks mä nimesin tän kuvan. xD Oon ottanu kolme kuvaa ja liittäny ne yhteen. Ajatuksena oli "Tabun synty" (tuota nimeä en siihen pistäny, kun se on liian no... ilmiselvä.), joten nuo hahmon takana olevat kasvot kuvaa tabun kuulemista ja sen peittelemistä/inhottavaa halua kertoa, ja sulkemista sisälleen. Edessä oleva hahmo naamiossa on itse Tabu, naamioituna ja passiivisena.
Tykkään hirveästi käyttää vastavärejä (ja leikkiä väreillä muutenkin) mun kuvissa. :D~*~
2. Löytöretki
Malli: Meoi
Paikka: Turku (Kupittaa) - teollisuusalue
Ajatuksenani toimi pukea Meoi puhtaisiin viattomiin vaatteisiin (raukkaparka harmitteli että valkoinen ei sovi yhtään hänelle. :'D Ja ekaa kertaa kuvasin.. No, nyt on sitten pahin koettu.) ja käydä kuvaamassa ei-niin-puhtaassa loskaisessa keväässä. Löysimme teollisuusalueen ja päätin että kuvaan siellä. Ajatus oli, että tuo pieni viaton hahmo löytää kaiken romun keskeltä korurasian itselleen... Ah, rakastan tarinanomaisia ja mielikuvituksen käyttöön pakottavia kuvia ja tarinoita. <3 Toivottavasti tekin!~*~
3. Kuudes Aisti
Malli: pikkusiskoni Krista
Paikka: Salo, Kristan koti

En halunnut missään nimessä kuvata kummitusta enkä pitkällä valoitusajalla mitään temppuja, ehen. Tässäkin siis käytetty photoshoppia. Mun kuudes aisti on nähdä astraaliruumiit. ... ainakin kuvitteellinen. Tässä kuvassa on kyllä sekin hyvä puoli, että jos tän näkee kummituskuvana niin sekin käy. Mutta joo, sen takia hahmo nukkuu, jolloin hänen "henkensä" näkee hämmennyksekseen itsensä nukkumassa siinä sängyllä.

6 kommenttia:

 1. AAH!Aivan ihana tuo viimeinen!

  VastaaPoista
 2. aivan iihana tuo viimeinen ! se on ylivoimaisesti upein (:
  ++silmäkuva :DD

  VastaaPoista
 3. Nää kaikki oli hienoja... Tabu oli jotenkin siisti, tykkään siitä. Mutta tuo viimeinenkin oli upea, idea ainakin ihan mahtava näissä kaikissa ! ~ ♥

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3